Dolar 32,2457
Euro 34,7272
Altın 2.390,37
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Araklı Beledıye Baskan Adayı Selahattın Cebı

Araklı Beledıye Baskan Adayı Selahattın Cebı
28 Ocak 2024 15:08
282
A+
A-
15.03.1974 yılında doğdu. Evli ve iki kız, bir erkek çocuk babasıdır. Askerlik görevini 315.kısa dönem er olarak Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığında tamamladı. EĞİTİM
Liseyi İstanbul Büyükçekmece Lisesinde tamamladı.
Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Fakültesini bir (1) yıl okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden makine mühendisi olarak mezun oldu.
Avrasya Üniversitesinde iş güvenliği ve iş sağlığı bölümde yüksek lisans eğitimi aldı.
İŞ DENEYİMİ
Milli Gençlik Vakfına bağlı hazırlık kurslarında 4 yıl Matematik Öğretmenliği yaptı. Bilgisayar kursu işletmeciliği ve öğretmenliği yaptı.
Mühendislik sahasında mesleği ile ilgili araçlarda LPG dönüşüm, LPG Sorumlu Müdürlük, çeşitli kamu bankaları ile gayrimenkul ve makina ekspertizliği alanlarında çalıştı.
Konutların inşaatında şantiye şefliği ve serbest makine mühendisi olarak mekanik
proje yapmaktadır.
SİYASİ
Aktif siyasete AK Parti’de başladı ve partinin kuruluşunda Kurucu Gençlik Kolları İl Başkanlığına atandı.
2002–2003 AK PARTİ TRABZON KURUCU GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI 2004–2006 AK PARTİ TRABZON İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ (Basın Sözcüsü)
2006–2008 AK PARTİ TRABZON İL BAŞKAN YARDIMCISI-TANITIM VE MEDYA BAŞKANI(Basın Sözcüsü)
2008–2009 AK PARTİ TRABZON İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ GÖREVLERİNDE BULUNDU.
2009 YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ ARAKLI İL GENEL MECLİS ÜYESİ SEÇİLEN ÇEBİ, BU GÖREVİ SIRASINDA 1 DÖNEM DAİMİ ENCÜMENLİK, İMAR KOMİSYONU VE AR-GE KOMİSYONUNDA GÖREV ALDI.
2014 YILI YEREL SEÇİMLERİNDE ARAKLI İLÇESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI.
2014 YEREL SEÇİMLERİNDE ORTAHİSAR İLÇE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ. BU DÖNEMDE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ VE İMAR KOMİSYONU ÜYESİ OLARAK GÖREV YAPTI.
2019 YEREL SEÇİMLERİNDE YENİDEN ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK SEÇİLDİ. BU DÖNEMDE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPTI.
2021 YILINDA AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığını Yürüten Araklı Ak parti Kuruluş Aşamasında Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Görevinde Bulunan Ve Araklının Trabzon İl Genel Meclis Üyeliğini 4 Yıl Yürüten Selahattin Çebi’nin Araklı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Olmasını Eğitim Ve Donanımı Ayrıca
Deneyimlerinden Dolayı Doğru Karar Olduğunu Düşünüyoruz Allah Yolunu Açık Etsin .Araklı Manşet
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.