Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 23°C




















Başakşehir’in Hayali Trabzonspor’a Bağlı

Başakşehir’in Hayali Trabzonspor’a Bağlı
5 Mayıs 2024 20:34
62
A+
A-

Başakşehir’de teknik direktör Çağdaş Atan Trabzonspor ile aralarındaki puan farkı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 4-1 yenen RAMS Başakşehir’de teknik direktör Çağdaş Atan, maç sonu açıklamalarda bulundu. Yeniden Trabzonspor ve Beşiktaş’ın kupa mücadelesine  dikkat çeken Atan, “İlk 5’e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa’ya gidiyoruz.” dedi.

“Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3”
Trabzonspor ile aralarındaki puan farkını 3’e düşürdüklerini dile getiren Atan, “Trabzonspor üçüncü olup kupayı kazanırsa Avrupa Ligi’ne gidiyoruz. Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3. Üç final maçı var ve onlarla evimizde oynayacağız. O maçı kazanırsak ligi 3. bitirebileceğiz. Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo. İlk 5’e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa’ya gidiyoruz. Heyecanımız büyük. Hayaller her geçen gün büyüdü ve bu hafta daha büyük bir hale geldi. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Atan göreve geldikten sonra Başakşehir 55 puan topladı. Üçüncü sırada yer alan Trabzonspor 58 puanda Başakşehir ise 55 puanda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.