Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Muhammer Denizhan Taşkan ile Sözleşme imzaladık.

Muhammer Denizhan Taşkan ile Sözleşme imzaladık.
3 Şubat 2022 13:56
357
A+
A-

 

Takımımız, TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Muammer Denizhan Taşkan ile sözleşme imzaladı. Tesislerimizde Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Aydın’ın katılımı ile yapılan imza töreninde 21 yaşındaki kanat oyuncusu kendisini sezon sonuna kadar kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Aydın imza töreninde yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa oynayacak, kaliteli ve alternatifi bol bir kadro kuruyoruz. Denizhan’ı da bu doğrultuda kadromuza kattık. Yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Bize faydalı olacaktır” dedi.

21 yaşındaki oyuncumuz Muammer Denizhan Taşkan ise, “1461 Trabzon FK’ya kendimi göstermek için geldim. Hedefim burada başarılı olup takımıma daha güçlü dönmek. İnşallah yeni takımıma şampiyonluk mücadelesinde elimden gelen katkıyı vereceğim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.