Dolar 32,2748
Euro 34,7281
Altın 2.379,70
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor’dan Sürpriz Michy Batshuayi Hamlesi!

Trabzonspor’dan Sürpriz Michy Batshuayi Hamlesi!
20 Nisan 2022 22:10
573
A+
A-

Trabzonspor forvet transferi için çalışmalara başladı. Alexander Sörloth, Artem Dovbyk’tan sonra gündeme sürpriz bir isim geldi. Bonservisi Chelsea’de olan Beşiktaş’ın forveti Michy Batshuayi için şartlar araştırılmaya başlandı.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi ön elemerine takılmamak için transfer çalışmalarına hız verdi. Trabzonspor, Cornelius‘un yanına tartışılmayacak bir forvet için çalışmalarına devam ediyor. Sezonu kiralık olarak Real Sociedad’da geçiren Alexander Sörloth ile dirsek temasında olan bordo-mavili ekip, Artem Dovbyk için de nabız yoklamaya devam ediyor. Fakat son günlerde gündeme bomba gibi bir isim düştü. Sezon başı da kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği, fakat Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Beşiktaş’a kaptırdığı Batshuayi için yeniden harekete geçti.

TRABZONSPOR CHELSEA’DEN BİLGİ ALDI! 

Trabzonspor, sezonu Beşiktaş’ta geçiren ve kaçırdığı pozisyonlardan dolayı Beşiktaşlı taraftarın yoğun eleştirisine maruz kalan Batshuayi için Trabzonspor’un Chelsea’den bilgi aldığı öğrenildi. Son dönemde Chelsea ile yakın ilişkileri bulanan Trabzonspor, oyuncuyu kiralama niyeti olduğunu ve şartlarını Chelsea’ye sorduğu öğrenildi. Trabzonspor’un forvet transferi için Chelsea’den gelecek habere göre harekete geçecek.

VALERİEN İSMAEL İSTİYOR AMA!

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Batshuayi’nin takımda kalmasını istiyor fakat Beşiktaş taraftarı, yıldız futbolcunun performansından memnun olmadığı ve yoğun eleştirilere maruz kaldığı için mutsuz olduğu öğrenildi.

MICHY BATSUAYI’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

Siyah-beyazlılar ile ligde 14 gol atan ve gol krallığına oynayan 28 yaşındaki oyuncu, attıklarından çok atamadıkları ile gündeme geliyor. GZT Giresunspor maçında da golle buluşamayan ve etkisiz bir performans ortaya koyan Michy Batshuayi sosyal medyada yerden yere vuruldu.

MICHY BATSHUAYI’NİN KARNESİ

Michy Batshuayi bu sezon Beşiktaş ile 36 maça çıktı. 36 müsabakada 14 gol 5 asistlik performans ortaya koyan Belçikalı forvet, özellikle maç başına girdiği pozisyonları değerlendirememesi ile eleştirilerin odağında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.