Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















n11, kasıma özel avantajlı kampanyalarına yenilerini ekleniyor

– n11’de anlık olarak dağıtılacak kuponları kaçırmamak ve fırsatları yakalamak isteyenlerin uygulamadaki hesabını kontrol etmesi ve bildirimlerini açması gerekiyor

n11, kasıma özel avantajlı kampanyalarına yenilerini ekleniyor
9 Kasım 2023 14:20
92
A+
A-

İSTANBUL (AA) – n11’in kasım avantajları arasında sürpriz kuponlardan her alışveriş sonrasında minimum yüzde 5 geri kazandıran UçUç Kuponlara, seçili ürünlerdeki sabit fiyatlardan süper ürünlerdeki özel indirimlere kadar pek çok fırsat bulunuyor.

n11 açıklamasına göre, kasım ayında kullanıcıları, anlık olarak sunulan fırsatların yanı sıra özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri bekliyor.

1-3 Kasım tarihlerindeki kampanyayı yoğun bir ilgiyle geçiren ve ay boyunca devam edecek fırsatları 9-10-11 Kasım tarihlerinde yoğunlaştıran n11’den kullanıcılarına milyonlarca sürpriz kupon, "bu fiyata bu ürün olur mu?" dedirtecek 11 TL, 111 TL ve 1.111 TL’lik sabit fiyatlar, her alışverişten minimum yüzde 5 geri kazandıran UçUç Puanlar ile bir kısmı Türkiye’de ilk defa satışa sunulacak süper ürünlerde fırsat indirimler sunuluyor.

n11’de anlık olarak dağıtılacak kuponları kaçırmamak ve fırsatları yakalamak isteyenlerin uygulamadaki hesabını kontrol etmesi ve bildirimlerini açması gerekiyor.

n11, 1-3 Kasım tarihlerinde geçen yılın aynı dönemine göre satış adetlerini iki kattan fazla artırdı. Bu tarihler arasında verilen siparişlerin neredeyse tamamı Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılara ulaştırıldı. Kasım 2023’ün ilk kampanya döneminde mutfak ürünleri ile kozmetik ve kişisel bakım ürünleri en çok satan kategoriler oldu.

Türkiye’de e-ticaret sektörüne kupon ile alışveriş kazandıran n11, platformdaki aktif kuponlarına ek, kasım ayına özel milyonlarca sürpriz kupon dağıtıyor. n11’de kullanıcıların karşısına her an kupon çıkıyor.

n11 her 3 saatte bir yenilenen Süper Tık Hız’ı ve Hediye Sürpriz Kupon yağmurundan yararlanmak isteyen kullanıcılarına, uygulamalarını sık sık kontrol etmelerini ve bildirimlerini açmalarını öneriyor.

n11 kullanıcıları, yaptıkları her alışverişten yüzde 5 oranında UçUç Puan kazanıyor 9-10-11 Kasım tarihlerinde ise bu oran yüzde 10'a kadar çıkıyor! Alışverişin yüzde 10’u kullanıcıların cebinde kalıyor.

Alışverişlerden kazanılan puanların kuponlara dönüştüğü puan kupon programı “UçUç Kupon” ile kullanıcılar puanlarını birleştirilerek, bölerek ya da başkasına gönderilerek özgürce kullanabiliyor.

Kasım ayı boyunca, bir sonraki gün indirime girmesi istenen ürünler, e-ticaret sektöründe ilk kez kullanıcıların tercihleriyle belirleniyor. n11’in sosyal medya hesaplarında yapılan oylamalarla kullanıcılar bir gün sonra hangi ürünü indirimli almak istediklerini belirliyor.

Herkesin hayalini kurduğu ürünlerde, kampanya günlerine özel indirim fırsatları sunuluyor. Bu sayede süper ürünleri çok daha uygun fiyatlardan satın almak mümkün.

n11canlı yayınlar, özel indirimler ve kupon fırsatlarıyla avantajlı alışveriş dönemi Kasım ayında da devam ediyor. 15 dakikalık özel yayınlarla günde 4 kere kullanıcılarıyla buluşan n11canlı’da ürünleri tüm detaylarıyla inceleme ve sorulara anlık olarak cevap alma şansı mevcut.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.