Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Cumhuriyetin 100. yılında Trabzonspor’un efsaneleriyle şöhretler karşı karşıya gelecek

Cumhuriyetin 100. yılında Trabzonspor’un efsaneleriyle şöhretler karşı karşıya gelecek
24 Ekim 2023 12:01
130
A+
A-

Ortahisar Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenliyor.

Kültür ve sanat alanında ‘Turan Konseri’, ‘Kitap Günleri’ etkinliğini tertip eden Ortahisar Belediyesi, sporla ilgili olarak da Trabzonspor’un efsane hocalarından Ahmet Suat Özyazıcı anısına ‘Trabzonspor Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası ile ‘Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları’nı organize ediyor.

29-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan futbol turnuvasına Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Oktay Derelioğlu, Abdullah Ercan, Şota, Yattara, Özer Hurmacı, Orhan Çıkrıkçı, Gökhan Ünal, Selim Özer ve Hasan Özer gibi futbolcular katılacak. Turnuvada Efsanelerle, Şöhretler karması karşı karşıya gelecek.

Efsane kadroda ise; Ahmet Ceyhan, Turgay Semercioğlu, Necati Özçağlayan, Sinan Ünal, Ali Yılmaz, Hasan Şengün (Dobi Hasan) gibi futbolcular yer alıyor.

Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Hami Mandıralı, bu şölenin kaçırılmaması gerektiğini belirterek, “29-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan efsanelerle yeniden futbol turnuvasında ben de varım. Ortahisar Belediyemizin cumhuriyetin 100. kapsamında Ahmet Suat Özyazıcı Hocamızın anısına düzenleyeceği turnuvaya tüm Trabzonluları davet ediyorum. Lütfen beraber olalım, bu şöleni kaçırmayalım.” dedi.

Eski futbolcu Hasan Özer, “29-30 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan turnuvaya bütün Trabzonsporlular taraftarlarını bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor’un efsanelerinden Oktay Derelioğlu da, “Ortahisar Belediyesi’nin organize ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılında Ahmet Suat Özyazıcı Hocamızın anısına yapılacak olan turnuvaya tüm Trabzonspor taraftarlarını davet ediyorum.” diye konuştu.

Abdullah Ercan ise, turnuvayla ilgili şunları aktardı: “29-30 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin rahmetli Ahmet Suat Özyazıcı anısına cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında organize edeceği Veteranlar Turnuvası’nda bütün Trabzonspor taraftarlarını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.”

Turnuva kapsamında ilk maç 29 Ekim’de saat 19.00’da, ikinci maç saat 20.00’de Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanacak. 30 Ekim’de ise Trabzonspor Efsaneler ile Şöhretler saat 18.00’de karşı karşıya gelecek, üçüncülük maçı saat 19.10’da

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.