Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Roman Abramovich’in aldığı Türk takımı belli oldu

Roman Abramovich’in aldığı Türk takımı belli oldu
5 Nisan 2022 17:59
603
A+
A-

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından İngiltere’deki mal varlıklarına el konulan, Chelsea’nin eski sahibi Rus milyarder Roman Abromovich’in Göztepe’yi satın aldığı ve tarafların Cuma gününe kadar resmi açıklamayı yapacağı iddia edildi. Abramovich son olarak Türkiye’nin Ukrayna-Rusya arabuluculuk girişiminde İstanbul’da diplomatik temaslarda yer almıştı.

Chelsea’nin eski patronu Rus milyarder Roman Abramovich, Göztepe’yi satın alıyor! D-Smart Spor’un haberine göre, tarafların anlaşmaya vardı, Cuma gününe kadar resmi açıklama yapılacak.

İzmir’in sarı-kırmızılı kulübünün eski sahibi Mehmet Sepil’in satmaya karar verdiği Göztepe’nin yeni sahibinin Abromovich olduğu iddia edildi.

Bir süredir söylenti halindeki haberin gerçeğe dönüşmesine az kaldı… Bu süre içinde en büyük iddia ise İngiltere basınından geldi.

Rusya-Ukrayna savaşının yaptırımlarından etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi kulübü Chelsea’ye İngilizler tarafından el konulan Rus iş insanı Roman Abramovich’in Türkiye’de bir kulübe yatırım yapabileceği ifade edildi.

RUS SERMAYESİ İZMİR’E GİRİYOR

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich’le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Thom Gibbs imzalı haberde Abramovich’in Göztepe’ye yatırım yapabileceği belirtildi. Haberde Abramovich’in yatırım yapabileceği kulüplerle ilgili öneriler sıralandı.

Geçen hafta özel uçağı İstanbul’da 7.5 saat kalan Rus oligarkın 140 metre uzunluğunda ve yaklaşık 300 milyon Dolar değerindeki Solaris isimli yatının uluslasarası yaptırımlardan kaçmak için Bodrum’a yönelmesi de merak uyandırmıştı.

Ardından Roman Abramovich, Türkiye’nin Ukrayna-Rusya arabuluculuk girişiminde İstanbul’da diplomatik temaslarda yer almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.