Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















CEKETİ ‘Nİ KOY SECİMİ AL DEVRİ BİTTİ

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
21 Ağustos 2023 19:51
552
A+
A-

Ceketini koy, seçimi al bittiğinin farkına vardılar. Akp yönetimi halkın onayına bakmadan, liyakatının olup olmadığını düşünmeden adamı olan herkesi vekil ya da Belediye Başkanı olarak halkın önüne koydu.
Halk; Say’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi yüzünden sorgulamadan adayları destekledi.
Fakat gelinen nokta gösterdi ki;
Gerek seçilen vekiller olsun, gerekse başkan adayları olsun sadece olmak için olmuşlar.
Artık halkın çaresiz oy verme dönemi son bulmuştur.
Liyakatı, bilgisi olmayanların ülkeye ve halka zararı çok olmuştur.
2024 yerel seçimlerinde de vekillik durumu gibi bir yol izleneceği ön görülmekte. 2023 de seçimlerin de ortaya çıkan tablo ise hiç iç açıcı değildi. Halkın yüzde 80 çoğunluğu yerel yönetimlerden şikayetçiydi.
Akp yönetimi açısından bu kadar rahatsızlık duyan halk , bu seçimde ince eleyip sık dokuma yaparak çaresizliğine çare arayacak.
Çünkü işini bilmeyen liyakatsız yöneticiler halkı dar boğaza getirmiştir. Bunun bedelini çok ağır ödeyen halk, elbet ki bedel ödetecektir.
Bu durumda Akp yönetimi kendine çeki düzen vermek zorındadır. Seçim döneminde Akp genel Başkan Yardımcısı sayın Mustafa Şen yerel yönetim başkanlarını toplayarak , yönetenlerin hatası yüzünden partinin zarar görmesine izin vermeyeceklerini ifade etmiştir.
Şu anki olasılıkta; Trabzon Akçaabat Belediye Başkanlığına
Sayın Savaş Ayvaz’ın aday gösterilme durumu oldukça isabetli bir karar neticesinde gerekliliği de ayrıca önemli bir tercih olur . Akçaabat halkı bu konuda motivasyon olarak memnun olmuştur
Çünkü ; Sayın Savaş Ayvaz
Trabzon için çok iyi bir bürokrat olma vasfını hiçbir zaman kaybetmemiştir. Karakterinin yansıttığı özelliklerini işine de yansıtmıştır. Dürüst, çalışkan, azimli ve mütevazi kişiliği ile gönüller de yerini almıştır.
Akp yönetiminin bu tercihi yapması , doğru kişiye odaklı olarak kazanım sağlayacağını düşünüyoruz.
Çünkü Sayın Savaş Ayvaz bey bütün çalışmalarında kendini ispatlamış bir bürokrat olmasının yanı sıra halk tarafından da çok sevilen ve sayılan kişiliğiyle örnek bir insandır.
Bu görevi layıkıyla yapacak liyakata fazlası ile sahiptir.
Biz de Akçaabat’ın sesi olarak Sayın Savaş Ayvaz beyin AK parti için bir kazanım olduğu vurgusunu halkın sesiyle dile getiriyoruz.
Akçaabat adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
Darısı Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin başına…!

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.