Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















HANDE YENER’İN KURUÇEŞME’DEKİ BEĞENİ TOPLAYAN STİLİNİN ALTINDAN GECO STYLING’İN İMZASI ÇIKTI

HANDE YENER’İN KURUÇEŞME’DEKİ BEĞENİ TOPLAYAN STİLİNİN ALTINDAN GECO STYLING’İN İMZASI ÇIKTI
18 Ağustos 2023 19:04
170
A+
A-

Yaptığı şarkılar kadar unutulmaz sahne şovlarıyla da dillerden düşmeyen Ünlü Popçu Hande Yener, yıllar geçse de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. İstanbul’daki konserinin açılışını yeni şarkısı ‘Hop Hop’ ile yapan ünlü şarkıcı, yeni stil danışmanı Geco Styling imzalı, baştan aşağı pelüşlarla kaplanan sahne kıyafeti ve yurt dışından getirdiği ikonik gözlükleriyle dikkatleri üzerine topladı. Sahne kostümü hakkında konuşan Geco Styling, “Tamamen pelüştan oluşan mont, bot ve boyunluk tasarımlarımıza Hande Yener’in de dokunuşları oldu. Kendisinin bitmeyen enerjisi ve yeni fikirlere açık bir yapısı tasarımla birleşince ortaya tam bir görsel şölen çıkıyor.” şeklinde konuştu.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde ünlü pop yıldızı Hande Yener, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak sahne şovu ile izleyicileri büyüledi.

PELÜŞ MONT TERCİHİ SOSYAL MEDYANIN DA GÜNDEMİNE OTURDU

Konserin açılışını ‘Hop Hop’ şarkısıyla yapan Yener’in yurt dışından getirdiği ikonik dijital gözlüklerinde yeni şarkısı ‘Hop Hop’un da yazması dikkatlerden kaçmadı. Uzun pelüş montu, 1,5 metre boyundaki ek saçları ve dijital gözlükleri, dünya starlarını aratmayan farklı tarzı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ünlü Pop Yıldızı Hande Yener’in herkes tarafından beğeni yağmuruna tutulan 2 kostümünün dizaynının ise daha önce Can Yaman’ın da stil danışmanlığını yapan Geco Styling’e ait olduğu ortaya çıktı. Ünlü Popçu’nun, baştan aşağı pelüşlarla kaplanan stili sosyal medyanın da gündemine oturdu.

“HANDE YENER’İN DE DOKUNUŞLARI OLDU”

Can Yaman’dan sonra şimdi de Hande Yener’le anlaşan Stil Danışmanı Geco Styling, “Tamamen pelüştan oluşan mont, bot ve boyunluk tasarımlarımıza Hande Yener’in de dokunuşları oldu. O yeniliklere açık biri ve süreci birebir deneyimledi. Kendisinin bitmeyen enerjisi ve yeni fikirlere açık bir yapısı tasarımla birleşince ortaya tam bir görsel şölen çıkıyor. Sadece açılış sırasında kullandığı uzun pelüş mont konseptinin yanı sıra bir sonraki sahne şovunda kullandığımız denim konsepti ve içten dışa dikilen jean detayları da onun tarzını yansıtmada ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı bize gösteriyor.” dedi.

“100 PARÇALIK ÖZEL BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Hande Yener’in yeni şarkısını ve tarzını da yansıtacak farklı bir konsept oluşturmayı hedeflemiştik.” diyen Geco Styling, “Bu kapsamda Yener’in bu büyük şovunda kendisine ve ona eşlik edecek dansçı ekibine yönelik 100 parçalık özel bir çalışma gerçekleştirdik. Denim kostüm, kostümü tamamlayan taşlı maske gibi aksesuarların yanı sıra dansçıların da Hande Yener ile bütünlük sağlaması için aksesuarlarını özenle seçerek, yine pelüşla tamamlayıcı olarak kullandık. Bu da çok beğenildi. Çalışmamıza yönelik moda eleştirmenleri tarafından yapılan olumlu dönüşler de bizler için ayrı bir gurur oldu.” ifadelerini kullandı.

YENER’İN STİLİ GECO STYLING’E EMANET

Hande Yener’in bundan sonra yapacağı tüm konserlerde stilinin kendilerine emanet olduğunu da söyleyen Geco Styling, “Önümüzdeki süreçte de ‘Nasıl daha farklısını yansıtabiliriz?’ sorusunun cevabını aramayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

İkilinin Hande Yener’in önümüzdeki günlerde yapacağı birçok konseri için de özel tasarımlar üzerine çalıştığı öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.