Dolar 32,3848
Euro 34,7861
Altın 2.398,64
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Şok iddia! Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci’yi aldattı mı?

Şok iddia! Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci’yi aldattı mı?
2 Nisan 2024 12:55
64
A+
A-

Ceyda Düvenci, eski eşi Bülent Şakrak’ın isteğiyle evliliğini bitirmişti. Biten ilişki ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü isimler, yeni ilişkileri kadar boşanmalarıyla da çok konuşuluyor. 2015 yılında evlenen Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yaz tek celsede boşanmıştı.

Boşanmalarının üzerinden aylar geçse de yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Bülent Şakrak’ın ayrılık istemesinin ardında ihanet olduğu iddia edildi. Gazeteci Seyhan Erdağ, çiftin ayrılık nedenine dair şu iddiada bulundu:

“Esra Akpınar’a aşık oldu”

“Bülent Şakrak, Maviye Sürgün adlı dizide tanıştığı Esra Akpınar’la yakınlaşmış ve bir çocuğunun annesi Ceyda Düvenci’ye boşanmak isteğini iletmiş.

Akpınar, sektörün içinde kimi zaman menajer kimi zaman oyuncu olarak şansını deniyor.

Dizi sektöründe ikiliye yakın çevrelerden gelen bilgiye göre birlikte görünmeyen, sosyal medya paylaşımı yapmayan Şakrak ve Akpınar halen birlikte.

 

(Not: Habere imza atan Seyhan Erdağ, Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu yaptığı programın basın danışmanı…)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.