Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















MOR VE ÖTESİ İLE ALEYNA TİLKİ’DEN YILIN DÜETİ

MOR VE ÖTESİ İLE ALEYNA TİLKİ’DEN YILIN DÜETİ
28 Temmuz 2023 17:17
172
A+
A-

Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki Coke Studio projesi kapsamında bir araya geldi. Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği “Yaz Yaz Yaz”ı yeniden yorumladılar….

Türk rock müziğinin efsane grupları arasında yerini alan mor ve ötesi yeni kuşağın en yetenekli isimlerinden Aleyna Tilki ile sürpriz bir çalışmaya imza attı. Grubun üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı, Aleyna Tilki ile stüdyoya girerek mor ve ötesi’nin ilk kez 2003’te seslendirdiği, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği “Yaz Yaz Yaz” şarkısını yeniden yorumladı. Bu kült şarkının prodüksiyonunu yeni kuşağın önemli müzik prodüktörlerinden Kaan Arslan’a teslim ettiler.

Aleyna Tilki “mor ve ötesi ile şarkı söylemek kariyerimde ayrı bir anı olarak kalacak. Rock müziğinin efsaneleriyle bir işe imza atmanın heyecanını ve keyfini kelimelere dökmem imkânsız. Bana kattıkları her şey için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

mor ve ötesi üyeleri ise “Aleyna, yıllardır uzaktan ilgiyle takip ettiğimiz genç ve başarılı bir meslektaşımız. Çok farklı bir ses rengi ve kendi hikayesine dair farklı bir tavrı, iddiası var. Bu kayıtta bir arada çalışmak bizim için çok keyifliydi. Disiplinli, sürekli ufkunu geliştirmeye çalışan zeki ve yetenekli bir genç sanatçı. Popüler müziğin kalıcı isimlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Ortaya çıkan sonuç bizi çok heyecanlandırdı, umarız dinleyenler de keyif alırlar” diye konuştu.

mor ve ötesi & Aleyna Tilki’nin beraber seslendirdiği Yaz Yaz Yaz şarkısını tüm müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

Aleyna Tilki’nin paylaşımı çok konuşulur…

*Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun 😀
Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şuan boş yere sağır taklidi yapmayın.

Ülkemizde gerçekten müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan
Mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bukadar kıskanmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.