Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















İCRAAT YAPAN İNSANLAR ÜNLÜ SEVMEZ

İCRAAT YAPAN İNSANLAR ÜNLÜ SEVMEZ
26 Haziran 2023 21:50
201
A+
A-

30 Haziran’da vizyona girecek olan “Geri Sayım” filmi gişe için gün sayarken filmin ana karakteri Türk hacker Wind lakaplı Veysel Demir’den iddialı bir açıklama geldi. Demir “ arka tarafta icraat yapan adamlar ünlüleri sevmezler” dedi.

Türkiye tarihinde en yüksek cezalardan biri olan 1327 yılla yargılanan Veysel Demir’in hikayesini ve yakalanmasını konu alan ilk hacker  filmi “Geri Sayım” ın setinde açıklamalar yapan Veysel Demir “öncelikle hacker demeyelim bilgisayar korsanı diyelim. Bilgisayar korsanlığı bir kandırma sanatıdır. Bu filmde nasıl kanmamanız gerektiğini anlatıyoruz. Ben instagramda bulduğum açıklar yüzünden ceza aldım. Sosyal mecralarda neler yapmamanız gerektiğini tabiri caiz ise nasıl oltaya gelmeyeceğinizi izleyeceksiniz”. Dedi.

Hangi ünlü isimleri hacklediniz sorusuna ise “ saha arkasında icraat yapan insanlar ünlü isim sevmez. Çünkü ünlüler gösterişten takipçi ve para kazanırlar. Bizim gibi arka tarafta çalışan kişilerin ünlüyle arası hiç iyi değildir. “ diyerek yeni bir polemik konusu yarattı.

TANIŞMAK İÇİN SEVGİLİSİNİ DEFALARCA HACKLEMİŞ

Tiktok fenomeni Uzun Makarna lakaplı Özgür Balakar’la birliktelik yaşayan ve filmde de birlikte oynayan Demir için Özgür Balakar tanışmalarını  “zaten arkadaştık. Sosyal mecralarda sıkıntı yaşadığım zaman ona söylüyordum. Veysel’de görüşmek için sürekli hesaplarımı kapatıyordu. İlişkimiz başladığı gün bütün hesaplarımın şifrelerini uğraşmasın diye teslim ettim” Diyerek güldü.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2’NİN OYUNCULARI DA KADRODA

Batuhan Soyaslan, Metin Pıhlıs ve Hilmi Deler’in de kadrosunda yer aldığı film için Soyaslan “” bizi gören filmi komedi filmi sanmasın çok ciddi bütçeli bir aksiyon filmi Geri Sayım” diyor.

Bir bilgisayar korsanının hikayesinde yer almakla ilgili ise Metin Pıhlıs “ valla ben Veysel ile arayı baya  düzelttim siz kendinizi düşünün. Mesela en çok Batuhan’nın DM lerini görmek istiyorum diyerek espri yaparken Batuhan Soyaslan ise DM lerimde hiçbir şey yok siliyorum.” Diyerek set arkadaşlarını güldürdü.

Yapımcılığını Diopter- Metropol yapımın ortak yaptığı proje tasarımı Levent Cengizhan’a ait olan filmin yönetmen koltuğunda Aykut Taşkın’ın oturuyor. Film 30 Haziran’da vizyona giriyor.

Senaryosunu Çetin Büyükakın’ın kaleme aldığı “Geri Sayım”ın oyuncu kadrosunda ise Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin, Batuhan Soyaslan, Metin Pıhlıs, Hilmi Deler ve Özgür Balakar gibi ünlü isimler yer alıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.