Dolar 32,2537
Euro 34,8041
Altın 2.423,44
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Eğitim Derneği Gönüllü Öğretmenler altın ile ödüllendirildi.

Eğitim Derneği Gönüllü Öğretmenler altın ile ödüllendirildi.
22 Haziran 2023 16:10
369
A+
A-

Eğitim Derneği Gönüllü Öğretmenleri Altın İle Ödüllendirdi
Merkezi Trabzon Şalpazarı Eğitim KST Derneği 2011 yılından beri Şalpazarı ilçemizde Eğitim – Öğretim gören bütün öğrencilerin Şalpazarı Eğitim KST Derneği, özellikle eğitim alanındaki, birbirinden değerli çalışmalarıyla dikkatleri çekmeye ve takdir toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, dört günde, beş ilde gerçekleştirdiği “8. Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalindeki “başarısından sonra, ayağının tozuyla Trabzon’a gelen Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin ve Başkan Yardımcısı Bahri Erata ve Kemal Türkmen, Şalpazarı’ndaki ortaokullarda gönüllü etüt programını yapan öğretmenlere altın hediye ettiler.

Başkan Hasan Keskin yaptığı açıklamada; “Sekiz ay boyunca, LYS sınavına girecek öğrencilere, derslerden sonra ve hafta sonu, gönüllü eğitimler ve kurslar düzenlediler. Etüt programına katılan öğrenciler, servislerle ilçe merkezine taşındılar. Geldiğimiz noktada, ders başına sorulara verilen cevaplardaki netlerde, 5/6’ çözümlerden, 20/25 ‘çözümlere geldiğimizi görüyoruz. Katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha başarılı olacaklar. Şalpazarı Eğitim Derneği’miz her zaman yanlarında olacaklar Bu dava bizim için çok önemli…” Dedi.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen ve Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan ve etüt programına katılan öğretmenlerin hazır bulunduğu yemekte, Başkan Hasan Keskin’e, Bahri Erata ve Kemal Türkmen’e, hem eğitime katkıları hem de “8. Şalpazarı Çocuk ve Gençlik Festivalindeki başarısı sebebiyle teşekkür ödülleri verildi. Daha sonra Hasan Keskin, öğretmenlere hediye altın takdim etti.

Haber Kaynağı; Şalpazarı ses

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.