Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Uzun Süre Sonra İyi Sinyal

Uzun Süre Sonra İyi Sinyal
17 Nisan 2023 20:08
532
A+
A-

Trabzonspor uzun bir süre sonra ilk kez bir maçta hem de rakibi hedefi olan ve şampiyonluk yolunda bir takım ile oynadığı maçta iyi sinyaller verdi.

Peki neydi değişen?

– Trabzonspor rakip sahada değil kendi sahasında oyunu kabullendi.

-Topa hakim olmak yerine hızlı ataklar gerçekleştirmeye çalıştı.

– Birbirine yakın oynayarak hatlar arasındaki mesafeyi daraltarak çok az pozisyon verdi.

– En çok eleştirilen ‘Bu takım kondisyonsuz’ söylemine karşın son dakikalarda daha fazla gol pozisyonu kovalayan ve kazanmak odaklı bir Trabzonspor vardı sahada.

Peki şimdi ne olacak?

Yeni bir teknik direktör gelip bu oyuncu grubuna uyan bu şablonun yerine bir sürü deneme yapıp sonunda bavulunu alıp Trabzon’u terk edecekse burada çok iyi düşünülmesi gerekir. Eldeki oyuncu grubuna uygun teknik direktör ve bu sisteme uygun oyuncu transferi gerçekleştirilmesi gerekir, yoksa maddi ve manevi Trabzonspor çok şey kaybedecektir.

İhsan Derelioğlu sezonun sonuna kadar eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirirse kendi kariyeri için mükemmel bir iş ortaya koymuş olur.

Trabzonspor Beşiktaş karşısında oyun olarak kazanan taraftı, umarım bu oyununu daha da ileriye taşıyarak artık kadro değerine uygun bir yerde ligi bitirir.

Futbol Uleması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.