Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Projelerini Tanıttı

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Projelerini Tanıttı
5 Mart 2024 18:55
1.261
A+
A-

AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, projelerini tanıttı. ‘En mutlu şehir Ortahisar’ mottosu ile projeleri paylaşan Aydın, 14 ilkede 61 projesini kamuoyu ile paylaştı. Aydın, üretken, adil, erişebilir, vizyonefr, şefkatli, sürdürülebilir ve yenilikçi belediyeciliği öncelediklerini dile getirdi.AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın,  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, geçmişin erdemini, günümüzün evrensel değerleriyle kucaklayıp Ortahisar ilçemizi insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, tarım, turizm, ticaret ve bilim kenti yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

ORTAK AKIL

Aydın, “tüm hemşehrilerimizin hakkını korumak ve hizmetinde olmak en asli görevimiz olacaktır. Bu anlayışla, afetlere dayanıklı, sağlam yerleşim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapılar tesis edeceğiz. Ortak akılla hayata geçireceğimiz projelerle Ortahisar’ımızın sadece 5 yılını değil yüz yıllar sonrasını planlayacağız.” Dedi.

Değerli hemşerilerim; 

En Mutlu Şehir Ortahisar’ımıza hoş geldiniz.
Sizlerin güveni ve Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 akşamından itibaren Ortahisar Belediyemizi katılımcı belediyecilik anlayışı ve ortak akıl ile yönetme, ilçemizin mutluluğunu daha da artırmak için huzurlarınızdayım.
Adaylığımız açıklandığı ilk günden itibaren, bize güvendiğiniz için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, geçmişin erdemini, günümüzün evrensel değerleriyle kucaklayıp Ortahisar ilçemizi insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, tarım, turizm, ticaret ve bilim kenti yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
Ortahisar Belediyemiz sınırlarında ve 87 mahallemizde elde edeceğimiz her zafer, belediye hizmetlerinde yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.
Şehrimizdeki tüm hemşehrilerimizin hakkını korumak ve hizmetinde olmak en asli görevimiz olacaktır.
Bu anlayışla, afetlere dayanıklı, sağlam yerleşim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapılar tesis edeceğiz.
Çocuklar, yaşlılar, özel bireyler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere; toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişleteceğiz.
Maddi ve manevi desteklerle toplumumuzun temeli olan aile yapımızı koruyarak, çevreye ve tabiata duyarlı sürdürülebilir yönetim uygulamalarını yaygınlaştıracağız.
Ortak akılla hayata geçireceğimiz projelerle Ortahisar’ımızın sadece 5 yılını değil yüz yıllar sonrasını planlayacağız.
Bu şehri birlikte yönetip tüm Türkiye’de farkındalık oluşturmak adına, bundan önce nasıl çalışmışsak 31 Mart akşamından sonra da aynı inanç ve heyecanla görev başında olacağız.
Şimdiden şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vereceğiniz destek için teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.