Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Okan Buruk: Trabzonspor maçı 2-2’ye getirebilirdi

Okan Buruk: Trabzonspor maçı 2-2’ye getirebilirdi
5 Şubat 2023 22:11
213
A+
A-

Trabzonspor’un Süper Lig’in 23. Haftasında mağlup olduğu Galatasaray maçı sonrası ev sahibi ekibin teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Süper Lig’in 23. Haftasında Galatasaray deplasmanından 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde:

Hava şartları ve saha şartları iki takımı da daha çok havaya dikilen toplara çevirdi. Özellikle topun bizde kalması, bu topları doğru kullandığımızda rahat alan bulduk. İlk yarı takım olarak çok iyi işler yapmadık. Daha farklı bir skorla buradan ayrılabilirdik. Trabzonspor’un da son dakika yüklenmeleri maçı 2-2’ye getirebilirdi ama maçı özellikle ikinci yarı itibariyle hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Muslera’nın ayağında bir ağrı var. Doktorumuzla birlikte hastanedeki değerlendirmelerin ardından net bir şey söylenebilir. İnşallah önemli bir şey yoktur. Aldığı darbenin ne getirdiğini şimdilik bilemiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.