Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C




















Trabzonspor’da takım sevinirken İsmail Köybaşı tebrik için geldi

Trabzonspor’da takım sevinirken İsmail Köybaşı tebrik için geldi
1 Mayıs 2022 14:57
453
A+
A-

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğu ilan etti.

Şampiyonluk ile binlerce taraftar sahaya inerken, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanında coşkulu anlar yaşandı.

Trabzonspor’da futbolcular taraftarlar ile bütünleşmek için sahaya çıkmaya hazırlandığı anlarda İsmail Köybaşı basın mensuplarının yanına gelerek sezon boyunca gösterdikleri çalışma ve emekleri için teşekkür etti.

Basın mensupları ile kısa süreli sohbet gerçekleştiren İsmail Köybaşı, ”Bu şampiyonlukta sizlerin emeği de bizler kadar. İnşallah bu şampiyonluklar devam edecek. Emekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor – Antalyaspor maçını takip eden basın mensupları da İsmail Köybaşı’yı şampiyonluktan ötürü tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.