Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C




















Başkan Genç, Darp Edilen Üniversite Öğrencilerini Ağırladı!

Başkan Genç, Darp Edilen Üniversite Öğrencilerini Ağırladı!
4 Mayıs 2024 17:19
71
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dolmuşçular tarafından darp edilen öğrencileri misafir etti.

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından öğrencileri makamında ağırlayarak, şehrin bu tür münferit olayları kabul etmeyeceğini söyledi.

Başkan Genç, Darp Edilen Üniversite Öğrencilerini Ağırladı!

Yaşanan talihsiz orkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından öğrenclayın tekrarlanmaması ve sorunların çözümü için alınması gereken tedbirler konusunda harekete geçtiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Olay bize intikal ettiği andan itibaren Valiliğimizle, Karadeniz Teknik Üniversitemizle ve ilgili kurumlarımızla yaşanan talihsiz olayla ilgili yapılması gerekenleri görüştük. Öğrencilerimize karşı yapılan bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. Öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretim hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken her türlü desteği vereceğiz. Öğrencilerimizin ulaşımda zaman zaman yaşadıkları sorunları, ücretsiz ulaşım imkanı sağlayarak çözeceğiz. Her öğrencinin kendini güvende hissetmesini sağlamak bizim için temek bir sorumluluktur. Yaşanan talihsiz olayın izlerini silerek öğrencilerimizin normal hayatlarına dönmeleri konusunda önemli bir çaba göstereceğiz. Eğitimlerine devam etmelerinin en önemli konu olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.