Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C




















İki Farklı Renk

6 Ocak 2023 19:41
457
A+
A-

İki Farklı Renk

İki farklı renk, iki farklı senaryo izledik. Karagümrük maçı ile başka bir Trabzonspor, Giresunspor maçı ile başka bir Trabzonspor vardı sahada. Değişmeyen tek şey iç saha maçlarındaki yenilmezlik serisinin devamı idi. Bu sene sanırım en büyük problem iç saha performansının deplasmanda sergilenememesi olsa gerek. Bunun nedeni geçiş oyunu diye tabir ettiğimiz hızlı çıkışları Trabzonspor’un yapmaması veya yapamaması. Trabzonspor deplasmanda top kontrolünün kendinde olduğu bol paslı bu oyunu hızlı hücum yapan takımlar karşısında da oynamaya kalktığında çok pozisyon veren vasat bir görüntü ortaya koyuyor. Trabzonspor karşısında müthiş skor alan takımlar sonraki maçlarında ise rakibin topa sahip olmak yerine dengeli oyunu karşısında bu sefer bu takım nasıl Trabzonspor’u yendi dedirtiyor.

Gelelim maça; Giresunspor yine bilindik şekilde kapanıp Trabzonspor karşısında yakalayacağı pozisyonları değerlendirip puan veya puanlar almak istedi ancak hızlı hücumlarda düşündüklerini sahaya yansıtma konusunda başarısız olunca daha iyi takıma sahip olan Trabzonspor kolay kazandı.

Maçın enleri;

– Maçın en gayretlisi : Abdülkadir

Son maçlarda sahada basmadık yer bırakmıyor, hırsı ve çalışkanlığı ile ön plana çıktı.

– Maçın kötüsü: Larsen

Güven vermeyen bir performansı var ve top ile münasebeti kötü.

– Şansını iyi değerlendiren : Naci ve Doğucan

İyi oyun ve güzel bir gol bu ikiliyi özetler sanırım. Naci daha fazla dakika almalı diye düşünüyorum.

– Maçın Hayal Kırıklığı : Lahtimi

Taraftarın sürekli oynamalı diye yakındığı Lahtimi kötü bir performans ortaya koydu.

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.