Dolar 32,4253
Euro 34,5669
Altın 2.386,12
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Trabzonspor İstediğini Aldı 

16 Ekim 2022 22:48
373
A+
A-

Trabzonspor İstediğini Aldı 

Trabzonspor’un gelecek adına çok iyi sinyaller verdiği Monaco maçı sonrası, maç öncesi sorulsa bu maçtan en kötü ihtimalle kaç puan istersiniz, sanırım taraflı tarafsız futbolun içinde olan herkes 1 puan iyidir derdi.

Monaco maçındaki futbol bize özellikle Gbamin-Hamsik üzerinden çok güzel sinyaller vermişti. Abdullah Avcı da bunu fark etmiş olmalı ki aynı ikili ile başladı. Trabzonspor özellikle ilk yarıda ön alanda yaptığı presin karşılığını iki gol ile neticelendirdi. Trabzonspor’un tek kötü gözüken yanı ise sağdan Rossi’nin bindirmelerine karşı bir çözüm bulamayışı idi ki yenilen ikinci gol de yine aynı bölgeden geldi.

İkinci yarıda 10 gün içerisinde maç zorluğu fazla olan 4. maçına çıkan Trabzonspor için dinamizmini kaybetmesi normal olarak görüyorum. Ancak maçın kırılma anı Bardhi’nin kaçırdığı gol pozisyonuydu.

Beşiktaş bu maçı kazanmış olsa lider olacaktı, Beşiktaşlı futbolcular maçı çok istediler ama bana göre galibiyeti kaçıran taraf Trabzonspor’du.

Bir zor deplasmanı ve maçı daha geride bırakan ve şampiyonluk yolunda önemli bir rakibine karşı kaybetmeyen Trabzonspor bence günün karlı tarafında idi.

Trabzonspor taraftarı her ne kadar iki kere öne geçtiği maçı kazanamadığı için üzülse de, mantıklı olmak gerekirse Trabzonspor öyle veya böyle istediğini alarak yoluna devam ediyor.

 

Selametle kalın,hörmetlerle

Futbol Uleması 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.