Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Ferençvaroş’ta Stanislav Chechesove ve Kristoffer Zachariassen Trabzonspor yorumu!

Ferençvaroş’ta Stanislav Chechesove ve Kristoffer Zachariassen Trabzonspor yorumu!
7 Eylül 2022 20:40
334
A+
A-

Trabzonspor ile yarın UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında karşılaşacak Ferençvaroş’ta teknik direktör Stanislav Chechesove ve orta saha oyuncusu Kristoffer Zachariassen soruları yanıtladı.

Basın mensuplarının Trabzonspor’u nasıl gördüğü şeklindeki soruya Kristoffer Zachariassen, “Rakibi doğru analiz ettik. Bir kaç maçını maksimum düzeyde inceledik. Trabzonspor özellikle hücum ruhuna sahip, kontra ataklar açısından bize iyi bir şans verebilecek takım” dedi.

ÇOK İYİ DÖRTLÜ, BELKİ DE EN GÜÇLÜSÜ MONACO

Grup hakkında ne düşündüğü ve hangi takımın en güçlü olduğu sorusuna Norveçli Milli Oyuncu, “Çok iyi bir dörtlü var. Belki de Monaco en güçlüsü. Ancak tüm rakipler ciddi bir gücü temsil ediyor ve ilerleme şansı var” diyerek sözlerini bitirdi.

0b5a2

GÜÇLÜ BİR GRUP

Antrenör Stanislav Chechesoveise, “Gerçekten güçlü bir gruba yerleştirildik. Trabzonspor ve Kızıl Yıldız Şampiyonalar Ligi elemelerinden UEFA’ya girdi. Ancak Monaco, dörtlüde çok güçlü bir rakip olacak” dedi

BİZ SPORCUYU VE HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Kulüp yönetiminin gruptan çıkmak için net bir hedef belirleyip belirlemediği sorusuna ise Stanislav Chechesove, “Yönetim bunu söylemeseydi her maçı kaybetmek zorunda kalır mıydık? Elbette biz sporcuyuz ve her maçı kazanmak istiyoruz. Macaristan şampiyona olduğumuz için her şeyimizi vereceğiz. Geçen yılki UEFA Avrupa Ligi katılımı sırasında yaşanan deneyimlerden ve hatalardan ders çıkarmak gerekiyor. Konuşma sadece konuşmadır, sahada eylemler hakimdir” dedi.

9xswa

TESADÜFEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMADILAR

Trabzonspor’un savunma ve hücum dengesinin çok iyi olduğunu kaydeden Stanislav Chechesove, “Trabzonspor’un savunma ve hücum dengesi çok iyi. Kompakst bir takımdan bahsediyoruz. Tesadüfen Türkiye şampiyona olmadılar. Onlarda da değişiklikler oldu. Ama rakibe maksimum baskı uygulamaları ve başarılı olmamızın tek yolu da bu” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.