Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Hull City’e imza atan Şota Arveladze harekete geçti

Hull City’e imza atan Şota Arveladze harekete geçti
29 Ocak 2022 17:31
553
A+
A-

Hull City’de transfer çalışmaları başladı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Şota Arveladze’yi teknik direktörlüğe getirdi.

Championship ekibi transfere de hız kazandırdı ve yasağı kaldırdı.

İlk olarak Fenerbahçe’den Allahyar’ı kadrosuna katmayı planlayan Hull City’de patron Acun Ilıcalı’dan Şota Arveladze’ye bir çılgın transfer sürprizi geleceği iddia edildi.

Acun Ilıcalı’nın yıldız bir futbolcu transferi yaparak, Şota’nın hücum futbolu için harekete geçmesi sonrası takımdaki enerjiyi daha da üst seviyeye çıkarması bekleniyor.

ŞOTA: HÜCUM FUTBOLU

Şota Arveladze, Hull City’nin başına gelmesiyle ilgili olarak, “Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür ederim. Futbolda olan herkesin İngiltere’de çalışmak istediğine inanıyorum. Gerçekten çok mutluyum, ailem çok gururlu. Hücum futbolu oynamak için her şeyi yapacağız. Ana hedef her zaman kazanmak olacak” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.