Dolar 32,2875
Euro 34,7474
Altın 2.410,18
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C




















İmzayı attı, Trabzonspor’u hedef koydu…

İmzayı attı, Trabzonspor’u hedef koydu…
4 Ağustos 2022 19:19
435
A+
A-

Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi Play Off turunda eşleyen Kopenhag’ın yeni transferi Mohamed Daramy’den Trabzonspor  mesajı geldi.

Kulüple sözleşme imzalayan Daramy, “Şampiyonlar Liginde devam etmek için elimden gelen her şeyi yapmak için sabırsızlandığım Kopenhag’a tekrar dönmek harika olacak” dedi.

12 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLMUŞTU

Mohamed Daramy bilindiği gibi 2021 yılı Ağustos ayında Kopenhag’dan, Ajax’a 12 Milyon Euro bonservis bedeliyle satılmıştı. Ancak Ajax’ta beklentilerin uzağında kalan ve fazla forma şansı bulamayan Daramay, eski kulübünün devre girmesiyle Kopenhag’a kiralandı.

mohamed

PİYASA DEĞERİ DÜŞTÜ

Sol açıkta forma giyen 10 yaşındaki 1.80 boyundaki Sierra Leone asıllı Danimarkalı oyuncu, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Bir dönem değeri 8,5 Milyon Euro’ya kadar çıkan Daramy, şu anda güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro’ya kadar düştü.

HARİKA OLACAK

Daramy imza töreninde, “Şampiyonluğu yeniden kazanmak, kupayı kazanmak ve Şampiyonlar Liginde devam etmek için elimden gelen her şeyi yapmak için sabırsızlanıyorum. Kopenhag’a tekrar dönmek harika olacak.

Benden ne beklendiğini biliyorum ve bunu başarmak için çok çalışmam gerekiyor. FCK benim için birçok yönden bir yuva ve herkesi ve özellikle taraftarları tekrar görmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Kulübün Sportif Direktörü Peter ‘PC’ Christiansen’de, “Bu hem biz, hem Ajax hem de Mohemed için iyi bir çözüm. Üstümüzde çok büyük şeylerin olduğu bir dönemde, kulübü içeriden tanıyan ve hemen katkı sağlayabilecek çokkaliteli bir oyuncu alıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.