Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Trabzon’da tek yürek

Trabzon’da tek yürek
17 Şubat 2024 13:46
237
A+
A-

Trabzon’da tek yürek

Başkan Genç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde alacakları rekor oyla Trabzon’u şampiyon yapacaklarını ayrıca yatırım, üretim, istihdam ve ulaşım noktasında da birçok projeyle Trabzon’u refahı ve gelişmişlik düzeyi yüksek bir şehir haline getireceklerini söyledi

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milliyetçi Hareket Partisi (MP) Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, AK Parti ve MHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları, yönetim kurulu üyeleri ve Büyük Birlik Partisi’nin önceki dönem başkan ve yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Başkan Genç, şunları söyledi:
“ÜZERİMİZDE TÜM İNSANLIĞA DAİR SORUMLULUK VAR”

Biz Türk Milleti olarak üzerinde hem inancını hem de medeniyetinin sorumluluğu olan bir milletiz. Sıradan bir millet değiliz. Bizim üzerimizde bir sorumluluk var. Bütün insanlığa dair bir sorumluluk var. Çünkü Cenabı Allah tek din olan İslam’ı farklı bir coğrafyadan Peygamber efendimizle birlikte tüm dünyaya müşerref kıldı. Ama bayraktarlığını da Türklere nasip etti. Benim dedem Fatih Peygamberimizin sözüyle müjdelenmiştir. Biz onun torunlarıyız.”

“Üzerimizde sorumluluk var. O Fatih ki Onun fethettiği şehrin evlatlarıyız. O Yavuz ki 26 yıl Valilik yaptığı şehrin evlatlarıyız. O Kanunu ki kılıcında hamsi figürü olan ve 17 yaşına kadar Trabzon’da yaşamış komutanın evlatlarıyız. 100 sene önce kapılarımıza dayanan Türkleri buradan Orta Asya’ya sürmeye kalkanlara karşı Çanakkale’de dimdik duran Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının torunlarıyız. Allah hepsinden razı olsun. Üzerimizde bir yükümlülük var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.