Dolar 32,2828
Euro 34,6228
Altın 2.409,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Galatasaray Gustavo Scarpa’yla yakından ilgilenmeye başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray,İşte tüm detaylar…

Galatasaray  Gustavo Scarpa’yla yakından ilgilenmeye başladı.
24 Haziran 2022 09:38
184
A+
A-

Galatasaray yönetimi Okan Buruk’u resmen açıkladıktan sonra tüm konsantrasyonunu transfere vermiş durumda. Sarı kırmızılılar ilk olarak, geçtiğimiz sezon başını çok ağrıtan orta alan problemlerini çözmek için düğmeye bastı.

6, 8 ve 10 numara pozisyonlarına yıldız isimler arayan Galatasaray’ın Palmeiras formasını giyen Gustavo Scarpa ile ilgileniyordu. Bugün Brezilya basını da Sarı kırmızılıların yıldız futbolcuya teklif hazırlığında olduğunu duyurdu.

TEMASLAR BAŞLIYOR

Ülkenin ciddi haber portallarından biri olan Sport Buzz’da yer alan habere göre Galatasaray kısa süre içinde hem Palmeiras’la hem de Gustavo Scarpa ile temasa geçerek resmi girişimlere başlayacak.

10 NUMARA BÖLGESİNDE DİKKAT ÇEKTİ

Asıl bölgesi kanat olan 28 yaşındaki futbolcunun takımın önemli isimlerinden Raphael Veiga’nın sakatlığının ardından orta alana geçtiğini belirten haber sitesi, “Scarpa 10 numara pozisyonunda harika işler yaptı ve bu performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti” ifadesine yer verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.