Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Aylar Sonra Takıma Geri Dönüyor

Aylar Sonra Takıma Geri Dönüyor
21 Eylül 2022 16:00
327
A+
A-

Trabzonspor’da uzun süredir sakatlığı nedeniyle kadroya giremiyordu. Milli arada takıma katılacak.

Sezon başından beri sakatlık problemi yaşayan Hüseyin Türkmen, geri dönüş hazırlığında. Başarılı stoperin milli arada hafif tempolu olarak antrenmanlara başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon oynanan Altay maçında dizinden ciddi bir sakatlık geçiren ve ameliyat olan Serkan Asan’ın dönüşü ise 1-2 ayı daha bulacak. Visca bireysel çalışmalarını sürdürürken, lisansı dondurulan Peres de devre arasında hazır hale gelecek.

Defans ikilisi hep değişti

Bartra transfer edildikten sonra Trabzonspor ’da savunma ikilisi hep değişti. Ligdeki 2 maçta Denswil 11’de forma giyerken, 4 maça Hugo başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, defanstaki ideal tandemi henüz bulabilmiş değil. Eren Elmalı’nın yedeği olmadığı için Denswil’i zaman zaman sol bekte de kullanan Avcı, Larsen sakatlandığında ise Bartra’yı sağ beke çekmişti. Hugo, hava toplarındaki üstünlüğü ve agresif oyunuyla öne çıkarken, Denswil ise topu geriden oyuna sokarken daha başarılı. (Fanatik)

452268

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.