Dolar 32,3778
Euro 34,7272
Altın 2.425,48
BİST 9.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Trabzonspor’un göğüs sponsoru kesinleşti! Anlaşma sağlandı…

Trabzonspor’un göğüs sponsoru kesinleşti! Anlaşma sağlandı…
28 Mayıs 2022 13:50
540
A+
A-

Trabzonspor Kulübü’nün göğüs sponsoru belli oldu.

Trabzonspor’da uzun süredir merak konusu olan forma sponsoru konusu netliğe kavuştu.  Bordo Mavili kulüp VESTEL firması ile yeniden anlaşma sağladı. Uzun süren görüşmeler sonrası Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmasıyla anlaşma sağlayan Trrabzonspor’un anlaşmayı kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor.

FORMALAR VESTELLENİYOR

Anlaşmanın sağlanması üzerine ise Trabzonspor sınırlı sayıda çıkardığı şampiyonluk formasına yeniden VESTEL’i ekleyerek Pazartesi günü satışa çıkacak.

ŞAMPİYONLUK FORMASI İÇİN HEDEF 150 BİN

8. Şampiyonluk vurgusunun yapıldığı formalara Trabzonsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterirken kulüp ise 150.000 adeta forma satışı hedefi koydu.YENİ SEZON FORMALARI 1 AY SONRA ÇIKACAK

Şampiyonluk süreci öncesi ve sonrasında çıkarılan tüm formaları tüketen Bordo Mavili taraftarlar için ise Haziran sonu 3 adet yeni sezon çıkacak. Kulübün söz konusu yeni sezon formaları için büyük bir tanıtım filmi hazırladığı gelen bilgiler arasında.

FORMALAR REKLAMSIZ OLARAK SATIŞTAYDI…

Trabzonspor'un şampiyonluk forması TS CLUB raflarında yerini aldı | Yurt Haber 61 - Trabzon'un Haber Sayfası

Trabzonspor'un şampiyonluk forması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.