Dolar 32,4014
Euro 34,8135
Altın 2.401,78
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Herkes farklı bir karakter! Denswil açıkladı: Türkçe öğreniyorum çünkü…Ben

Herkes farklı bir karakter! Denswil açıkladı: Türkçe öğreniyorum çünkü…Ben
2 Mart 2022 12:46
257
A+
A-

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor’u 2 – 0 mağlup ederek kupa dışına itti. 
Bordo – Mavililerde maçın ardından konuşan Denswil, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor’u 2 – 0 mağlup ederek kupa dışına itti. 
Bordo – Mavililerde maçın ardından konuşan Denswil, “Önemli bir galibiyet olduğunu söylemek istiyorum. Açıkçası bir çok hedefimiz var. Muhtemel olan bütün kupalara talibiz. Sezon içinde de hedefimiz bu yöndeydi. Alabileceğimiz bütün kupaları almak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor’da joker oyuncu olması ve ihtiyaç duyulduğu her bölgede görev yapması ile ilgili olarak Denswil, “Açıkçası hangi pozisyonda oynadığım önemli değil. Takıma yardımcı olduğum sürece benim için yeterlidir. Galibiyet aldığımız sürece önemli olan bu dur. Yeterki takıma sağ olur, sol olur farketmez. Hangi pozisyon olursa olsun, takıma yardımcı olmam yeterli” diye konuştu.

Oynadığı ülkelerle kıyasladığında Türkiye ligini hangi yere koyacağı ile ilgili olarak ise Denswil, “Açakçası farklı yerelred oynadım. Ajax’da oynadım, oradan Belçika ve İtalya’ya gittim. İtalya tamamen bambaşka yer. Ben Türkiye’yi koymak istersem her ikisinin olduğu yere koyardım. Her ikisine de sahibiz. İyi futbol oynamak istiyoruz” dedi.

Türkçe öğrendiği ve Türkçe bir şeyler söylemek isteyip istemediği sorusuna ise Denswil, “Açıkçası zaten sevgimden dolayı yapıyorum Ülkeye de saygı duyuyorum, burada oynuyorum. Süper Markete gittiğimizde insanlar ingilizce konuşmuyor. Ya da takım içinde iletişim kurmak için öğrenmeye çalışıyorum” dedi. 

Denswil, muhabirin “Teşekkür ederim” söylemine ise Türkçe olarak “Rica ederim” diye karşılık verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.