Dolar 32,2801
Euro 34,7730
Altın 2.398,61
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 18°C




















Başkan Ağaoğlu’ndan adaylık açıklaması! Ali Koç’a sormak lazım

Başkan Ağaoğlu’ndan adaylık açıklaması! Ali Koç’a sormak lazım
25 Mayıs 2022 17:27
399
A+
A-

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Kulüpleri Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarında, ”İsimleri ön plana çıkmış olan 2 başkan adayımız var. Henüz bunlar adaylıklarını açıklamadılar. Önümüzde kısa süre kaldığı için adaylığını açıklayan isimlerle önümüzdeki hafta içinde toplantı yaparak ülke futbolunun sorunlarını konuşup çözüm önerilerini kendilerinden aldıktan sonra oy çokluğuyla nasıl tavır belirleyeceğimizi o toplantılardan sonra mutabık olduk. İvedilikle çözüm bekleyen sorunlarımız var. Özellikle transfer penceresi açıklandı. Planlamaların ne kadar önemli olduğunu söyledik. Kulüplerimiz 14-8 mi 12-7 mi düşünüyor. Neticeye ulaşmamış yayın ihalesi var. Sadece bizi değil yayıncı kuruluşu da yakından ilgilendiriyor. 60 ülkeye satılacak olan yayın haklarını kime nasıl satacağının planını yapmak zorunda. Kulüplerin çaba verdikleri noktada yayıncının çaba sarf ettiği noktada Haziran ayının sonuna itelenmesini doğuracağı olumsuz sonuçları ifade etmek bile istemiyorum ama ön eleme oynayacak kulüplerimiz var. Sezonu çok erken açmak zorunda. Bu takımlarımız 17’sinde alınacak kararla kadrosunu mu değiştirecek. Türk futbolunun çok ciddi sorunları. Camiaları yoklayalım, kulüplerden görüş tıp adaylığımızı açıklarız açıklamayız görüşü var. Bir an önce açıklasınlar. Kulüplerden yaklaşım bekliyorlarsa kendilerini davet ederek bilgilendirmelerini yapmaları lazım. Ön bir yargı yok. Kulüplerin birliğin menfaati doğrultusunda karar aldık.” ifadelerine yer verdi.

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI GÖREVİ…

Ali Koç’un aday olacağı yönündeki soruya Başkan Ağaoğlu, ”6 Ocak’ta ifade ettim. Bu görevi uzun süre devam ettirme amacı ile gelmedi. Tüzüğümüzde Haziran ayı ortalarında olabilir. Açık net ifade ettim. Büyük ihtimalle federasyon başkanlığı seçimlerinde Kulüpler Birliği olarak yeni başkanın seçilmesi konusunda hareket edeceğiz. Ali Koç’a adaylığıyla ilgili kendisine sormak lazım.” ifadelerini yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.