Dolar 32,2805
Euro 34,7915
Altın 2.436,26
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Yağmurlu
Trabzon
18°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Gündeme Bomba Gibi Düşen Benteke İddiası!

Gündeme Bomba Gibi Düşen Benteke İddiası!
19 Mayıs 2022 18:43
536
A+
A-

Trabzonspor için ve başka bir Süper Lig ekibi için Christian Benteke iddiası ortaya atıldı.

Süper Lig’de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor ile Nuri Şahin yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarında karşı karşıya geldiler. Crystal Palace forması giyen Cristian Benteke için iki takımın da ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar…

YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı Alper Dural

İngiltere merkezli London World haberine göre; Trabzonspor ile Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen Cristian Benteke ile ilgilendiği iddia edildi. Belçika devi Standart Liege’in de ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu ile Trabzonspor ve Antalyaspor’un temas kurduğu ve sezon sonunda bir kez daha görüşecekleri vurgulandı.

Jean-Philippe Mateta’nın çıkış yapmasıyla Crystal Palace’ta gözden düştüğü belirtilen haberde, Belçikalı futbolcunun ilk tercihinin Standart Liege olabileceği öne sürüldü.
Bu sezon İngiliz ekibiyle Premier Lig’de 24 maçta çıkan ve 4 gol, 1 asist üreten Benteke, FA Cup ile EFL Cup’ta ise 6 maçta skora kartı sağlayamadı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.