Dolar 32,2977
Euro 35,0271
Altın 2.455,10
BİST 10.187,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Türkiye Çekya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Türkiye Çekya basket maçı detayları

Türkiye Çekya maçı için geri sayım başladı. A Milli Basketbol Takımımız, olimpiyat elemelerindeki ilk maçında Uruguay ile Kanada’da karşı karşıya gelecek. Uruguay ve Çekya ile B Grubu’nda yer alan 12 Dev Adam, Kanada’daki maçında olimpiyat biletini alabilmek için forma giyecek. Karşılaşmaya kısa süre kala Türkiye – Çekya maçının saat ve kanal bilgisi sporseverlerin gündemine geldi. Peki, Türkiye – Çekya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Türkiye-Çekya basketbol maçı ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Türkiye Çekya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Türkiye Çekya basket maçı detayları
30 Haziran 2021 09:52
171
A+
A-

2020 Olimpiyat Elemeleri kapsamında Kanada’da mücadele edecek olan 12 Dev Adam, B Grubu’nda önce Uruguay sonra Çekya ile olimpiyat bileti için mücadele verecek. İlk maçta 30 Haziran Çarşamba günü TSİ 05.35’te Uruguay ile karşı karşıya gelecek ay-yıldızlı ekip, gruptaki ikinci ve son maçını ise 1 Temmuz Perşembe günü aynı saatte Çekya ile yapacak.

Türkiye Çekya maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Çekya basketbol maçı 1 Temmuz Perşembe günü saat 05.35’te başlayacak. Müsabaka NTV’den canlı yayınlanacak.

Yarı final maçı 3 Temmuz, final ise 4 Temmuz’da yapılacak. Milliler, grupta ilk 2’de yer alması halinde çapraz eşleşme usulüyle diğer grupta bulunan Çin, Yunanistan ya da Kanada ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başantrenör Orhun Ene yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin Kanada’ya götürülecek 14 kişilik sporcu kadrosu şöyle:

Sertaç Şanlı, Buğrahan Tuncer, Shane Larkin (Anadolu Efes), Şehmus Hazer, Alperen Şengün, Sadık Emir Kabaca (Beşiktaş Icrypex), Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka Tekfen), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Beko), Metecan Birsen (Pınar Karşıyaka), Berk İbrahim Uğurlu (TOFAŞ), Cedi Osman (Cleveland Cavaliers), Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat), Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers), Ersan İlyasova (Utah Jazz).

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.