Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Ozan Kabak’ı Trabzonspor’a Fatih Terim götürecek

Ozan Kabak’ı Trabzonspor’a Fatih Terim götürecek
8 Mayıs 2022 19:14
496
A+
A-

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde mutlaka başarı istiyor. Dahası Abdullah Avcı şampiyonluğun getireceği maddi ve manevi olanakları çok iyi değerlendirip sürdürülebilir başarı için çalışıyor. Önümüzdeki yıllara damga vuracak kemik kadro için kolları sıvadı. Listede Ozan Kabak da var.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı şampiyonluğu elde etti… gelecek sezonun ve önümüzeki 5 sezonda Türk futboluna damga vuracak takımı kurmak için kolları sıvadı. Trabzonlu Yusuf Demir, şehre geldi. Şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Rapid Wien’le temas kuruldu. Bir başka Trabzonlu Halil Dervişoğlu için Brentford’la görüşmeler devam ediyor. Can Bozdoğan’la beraber Ozan Kabak için de Schalke’nin kapısı çalındı. Can, Trabzonspor’a daha yakın.

OZAN İÇİN TERİM ÇOK ÖNEMLİ

Galatasaray alt yapısından yetişen Ozan ise kendisini arayan Abdullah Avcı’ya, Fatih Terim’le görüşmesi gerektiğini söylemişti. Gelen bilgilere göre Ozan, kendisini yetiştiren Terim’i aradı. Avcı’nın davetinden bahsetti. Terim’in cevabının ise, “Türkiye’ye döneceksen Galatasaray’da oynamanı tercih ederim. Ancak Galatasaray’da kiminle çalışacağın, hangi teknik direktörle devam edeceğin de çok önemli. Abdullah gibi bir usta olacak mı onu bir değerlendir” dedi. Ozan’ın Avcı’nın varlığı ile Trabzon’a gitmesine adeta yol verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.