Dolar 32,5805
Euro 34,8346
Altın 2.418,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Başkan Genç, Trabzonlulara teşekkür etti

Başkan Genç, Trabzonlulara teşekkür etti
29 Mayıs 2023 14:01
204
A+
A-

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde destek veren bütün Trabzonlulara teşekkür açıklaması yaptı.

“EMANETİ EHLİNE TESLİM ETTİLER”

Açıklamalarında Türkiye’nin tarihi bir seçimi daha geride bıraktığını kaydeden Genç, “14 Mayıs’ta hem AK Partimiz hem de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühünü ve takdirini tekraren kazanarak birinci oldular. Lâkin sistem gereği Cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs günü tekrar sandığa gittik. Aziz milletimiz yine aynı sevgi ve destekle sandıkta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, emaneti 5 yıl daha ehline teslim ettiler. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesine ciddi bir oy oranı ile katkı sunan Trabzon’daki ve özellikle Ortahisar’daki hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Trabzon her seçimde olduğu gibi bu seçimde de farkını bir kez daha göstermiştir.” dedi.

“BÜTÜN GAYRETİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”

AK Parti’nin yeni dönemde Cumhur İttifakı’nın ilkeleri doğrultusunda Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğine vurgu yapan Genç, “AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden Cumhur İttifakı’nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı’nı birlikte yazmaya devam edeceğiz. Bu doğrultudaki taahhütlerimizi gerçekleştirmek için bütün gayretimizi ortaya koyacağız.” cümlelerine yer verdi.

“CUMHUR İTTİFAKININ BİRLEŞENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ”

Türkiye’nin yeni bir dönemin arifesinde olduğunu belirten ifade eden Genç, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı, güzel Türkiye’mizi taşıyacak daha çok hedefimiz var. Seçim çalışmaları sırasında Cumhurbaşkanımızdan

desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhur İttifakımızın bütün bileşenlerine, Dr. Sinan Oğan’a, Anadolu’nun dört bir yanında vatandaşlık görevini yerine getiren tüm seçmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

“BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOKTUR”

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde kaybedenin olmadığını, herkesin kazandığını dile getiren Genç, “ Son derece demokratik bir şekilde, yüksek bir katılım oranıyla bir seçimi daha geride bıraktık. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazananı aziz milletimiz ve ülkemizdir. Artık bundan sonra farklılıklarımızı, siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak ülkemizin menfaatleri üzerinde yoğunlaşmalıyız. Bu seçim sadece ülkemiz değil, mazlum coğrafyalarda ümidini Türkiye’ye bağlayan kardeşlerimiz de kazanmıştır. Dünyanın değişimini, iyiliğin galip gelmesini, kan ve gözyaşının dinmesini ümit edenler de kazanmıştır.” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda herkesin çaba göstermesi gerektiğine dikkati çeken Genç, “Hep birlikte bu hedefe odaklanarak Türkiye’yi daha yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Büyük Türkiye idealini hep birlikte, 80 milyon tek vücut olarak gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tekraren Cumhurbaşkanı olarak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.