Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















GTA The Trilogy – The Definitive Edition için Yeni Güncelleme Geldi

İSTANBUL SORUMLUSU YURTHABER61 SPOR MUHABİRİ SPOR YAZARİ
5 Mart 2022 15:57
452
A+
A-

Rockstar, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için yeni bir güncelleme yayınladı.

1.04 güncellemesi tüm platformlarda oyun performansını iyileştiriyor.

Ek olarak, bir dizi kararlılık iyileştirmesini bünyesinde barındırıyor. Yeni güncelleme üç oyunun tümü için özel düzeltmeler ve ince ayarlar içeriyor. Ayrıca GTA: San Andreas’ta belirli araçlardayken birinci şahıs kamerasında oluşan sorunlar düzeltildi.

  • Tüm platformlarda ve grafik modlarında iyileştirilmiş oyun performansı.
  • Kararlılık iyileştirmeleri.
  • Son kontrol noktasından bir görevi yeniden yapmaya çalışırken oluşan birkaç sorun düzeltildi.

Grand Theft Auto III için:  mini haritayı yakınlaştırma eylemi iyileştirildi. Bir dizi NPC etkileşimiyle ilgili sorunlar düzeltildi. Tersane girişinin yakınındaki Callahan Köprüsü’nün altında bulunan bir doku sorunu düzeltildi.

Grand Theft Auto: Vice City için: Colon Hotel’in duvar dokuları iyileştirildi. Deacon Hotel’in yanındaki sokak duvarı iyileştirildi. Moist Palms Hotel’in pencereleri iyileştirildi. Oyuncunun öldükten sonra “Cannon Fodder” görevinde başarısız olmamasına neden olan bir sorun düzeltildi. “Take the Cannoli” Başarısının verilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi. North Point Alışveriş Merkezi içindeki Joe’s Beds tabelasının ters görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Grand Theft Auto: San Andreas için: High Fade saç kesimi geliştirildi. 4k çözünürlükte ekran iyileştirilmesi yapıldı. Sweet’s Girl” görevi sırasındaki ses iyileştirildi. Los Santos Havalimanı’nın güvenlik kontrol noktasındaki pencere dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Angel Pines Motel’deki zemin dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Oyuncunun belirli görevler sırasında bisiklet ve motosikletlere binememesiyle ilgili sorunlar düzeltildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.