Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Ghezzal’in favori oyuncusu Trabzonspor’dan…

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
1 Şubat 2022 21:33
463
A+
A-

Süper Lig’de çok yetenekli oyuncular olduğunu belirten Ghezzal, en beğendiği futbolcuların Trabzonsporlu Bakasetas ile Kasımpaşa forması giyen Eysseric olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, unutamadığı golden, Süper Lig’de en beğendiği futbolcuya kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Fanatik’e konuşan Ghezzal’ın sorulara verdiği cevaplar şöyle;

Futbola başlarken idolün kimdi?
“Zidane… Topla ilişkisi ve topla yaptığı her şey tam bir sihirbaz gibiydi. Ronaldinho daha sonrasında. Futbol oynarken Ronaldinho izlemek inanılmaz bir şeydi. Futbola tamamen yeni bir şeyler getirdi tek başına. Pas verme tarzı, hareketleri… O yüzden Zidane ve Ronaldinho diyebilirim.”

Beraber oynadığı en yetenekli oyuncular?
“Lyon’da Lacazette ve Nabil Fekir’le oynadım. Leicester’da Jamy Vardy, Ribery yaşlıydı ama hala en iyilerden biriydi. Bu oyuncuları sayabilirim.”

Süper Lig’de hangi oyuncuları beğeniyorsun?
“Süper Lig’de çok yetenekli, çok iyi oyuncular var. Trabzonsporlu Bakasetas’ı söyleyebilirim. Sol ayaklı olarak ligdeki en iyilerden bence. Kasımpaşalı Valentin Eysseric’i söyleyebilirim. Yakın arkadaşım ama gerçekten iyi bir futbolcu.”
Bakasetas, Trabzonspor formasıyla çıktığı 44 maçta 14 gol atarken 10 da asist yapma başarısı gösterdi.

Kariyerinde en unutamadığın maçlar?
“Göztepe diyebilirim. Penaltıyı attığım, hakemin düdüğü çaldığı an. Harika bir andı. Hayatım boyunca unutmayacağım bir andı. Beşiktaş’a karşı Lyon’la oynadığım maçta unutamadığım samimiyetle söylüyorum etkilendiğim maçlardan biriydi. O atmosferi unutamıyorum. Beşiktaş beni ilk istediğinde neyle karşılaşacağımı çok iyi biliyordum. Transferimde Lyon maçındaki performans etkilemiştir.”

Attığın en güzel gol?
“Erzurumspor’a attığım golü beğenirim. Ama bir tane söylemem gerekirse Göztepe’ye attığım penaltı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.