Dolar 32,3584
Euro 34,7425
Altın 2.395,59
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Murat Sancak’tan 61saat’e Samet Akaydın açıklaması “3 milyondan aşağı vermem”

Murat Sancak’tan 61saat’e Samet Akaydın açıklaması “3 milyondan aşağı vermem”
24 Ocak 2022 15:18
1.318
A+
A-

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’tan özel açıklamalar.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Samet Akaydın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

61saat’e konuşan Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak “Trabzonspor Kulübü’nün Samet Akaydın’a olan ilgisi ve alakasından haberdarız. Bize sözlü olarak 750 bin Euro ve Yunus Mallı ve Abdulkadir Parmak’ı verdiler.  Bu teklifi kabul etmedik. Parmak olsaydı belki düşebilirdik ama o da Kayseri’ye gitti. Yunus Mallı’nın mevkileri bizde dolu. Ederini bulmadan Samet’i satmak istemiyorum. Samet’e de görüşmemizde bunu söyledim. “ dedi.

3 MİLYON’DAN AŞAĞI VERMEM

Samet için belirlediği bonservis bedelini de açıklayan Sancak “3 milyondan aşağı vermeyi düşünmüyorum. Oraya aldığım adama da ona yakın bir bedel ödeyeceğim.Trabzonspor’a da başarılar diliyoırum” Ifadelerini kullandı.

Kaynak ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.