Dolar 32,4563
Euro 34,8765
Altın 2.433,76
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Trabzonspor’da mali tablo ön planda olacak!

Trabzonspor’da mali tablo ön planda olacak!
27 Kasım 2022 13:49
295
A+
A-

Trabzonspor, sezon başında izlediği transfer politikasını Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde de uygulayacak. Finansal yapıya büyük bir önem veren bordo-mavililer, gitmesi muhtemel oyuncular ve fırsat transferleri üzerinden kadrosunu güçlendirecek.

Dünya Kupası arasından sonra Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa’da mücadelesini sürdürecek olan Trabzonspor, 12 Ocak’ta başlayıp, 8 Şubat’ta son bulacak olan ara transfer döneminde sezon başında olduğu gibi hayata geçirmeyi planlıyor. UEFA Finansal Fair-Play ve Bankalar Birliği anlaşmasına büyük bir önem veren Trabzonspor, sezon başında giden oyuncular, gelen oyuncuların maliyetini karşılamıştı. Ayrılanlardan 18.5 milyon Euro gelir elde eden Karadeniz ekibi, gelen oyunculara ise 18.8 milyon Euro’yu taksitlerle halinde ödüyor. Ara transfer döneminde de gitmesi muhtemel oyuncular üzerinden gidecek olan bordo-mavililer, fırsat transferi için ayırdığı bütçeyi kullanacak.

kaynak :  ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.