Dolar 32,2536
Euro 34,9141
Altın 2.436,12
BİST 10.252,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor’da Sezon Sonu Ayrılacak İsimler Netleşmeye Başladı

Trabzonspor’da Sezon Sonu Ayrılacak İsimler Netleşmeye Başladı
8 Mayıs 2022 15:08
614
A+
A-

Trabzonspor’da bir yandan şampiyonluk kutlamaları için hazırlık yapılırken, bir yanda da Ziraat Türkiye Kupası için de motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor. Bu sezon tüm bunlar yaşanırken, gelecek sezonun kadrosu için de tranafer çalışmaları gizli gizli devam ediyor.

Trabzonspor, bir yandan Ukrayna’dan gelecek UEFA karını beklerken diğer yandan da Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off turundan katılacak gibi çalışmalarına devam ediyor. Trabzonspor Yönetimi yıllar sonra ayaklarına kadar Şampiyonlar Ligi fırsatı tepmek istemediği transfer çalışmaları titiz bir şekilde devam ettiriyor. Fakat Trabzonspor’da gelecek futbolcular kadar takımdan ayrılacak futbolcular da önem arz ediyor.

TRABZONSPOR’DA GÜNDEM AYRILACAKLAR 

Trabzonspor bu sezon performansından memnun olmadığı ve Şampiyonlar Ligi’nde ve yeniden Şampiyonluk yolunda katkı veremeyeceğini düşündüğü futbolcularla yolunu ayrılmaya hazırlanıyor.

Koita: Trabzonspor sezon başında 1.1 milyon euro maaş, 330 bin euro yıllık imza parası ile kadrosuna kattığı forvet oyuncusundan istediği performansı alamadı. Abdullah Avcı, yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak Koita ile yolların ayrılmasını yönetim talep edecek.

Koita

Trondsen: Alexander Sörloth’un ayrıldığı sezon 1 milyon euro bonservis bedeli ile kadroya katılan orta saha oyuncusu, geldiği günden beri sakatlıklarla mücadele ediyor. Norveçli isimle de sezon sonu yolların ayrılması planlanıyor.

Trondsen

 

Puchacz’ın gösterdiği performans beğenilmese de Trabzonspor’a aidiyedi takdire şayan.

Yunus Mallı: Abdullah Avcı’nın büyük umutlarla Trabzonspor’a kazandırdığı yıldız isimden bir türlü istediği verimi alamadı. Sezon başı çok sıkı çalışmasına rağmen bir türlü istediği süreyi alamadı. Süre aldığı maçlarda da farkını ortaya koyamadı. Sezon sonu yolların ayrılması kesin gibi duruyor.

Yunus Mallı

İsmail Köybaşı: Trabzonspor yerli kuralını düşünerek kadroya kattığı İsmail Köybaşı ile yollarını ayırmayı planlıyor. Fakat takım içindeki yerli, yabancı futbolcularla olan uyumu ve çok fazla sevilmesi Trabzonspor teknik ekibinin aklını karıştırıyor. İsmail Köybaşı için sezon sonu oluşacak bütçeye göre karar verilecek.

Hatayspor deplasmanındaki tebrik seremonisine en önde İsmail Köybaşı çıkartıldı. Takım içinde çok seviliyor. 

Diabate: Abdullah Avcı ile yıldızı barışmayan başarılı futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Göztepe’de geçirdi. Bu sezon da Giresunspor’a kiranan orta saha oyuncusu iki takımda da başarılı performans göstererek kendini kabul ettirdi. Özellikle Giresunspor’da gösterdiği performansla takımın ligde kalmasına büyük katkı sağladı. Bu performansa rağmen Abdullah Avcı tarafından kadroda düşünülmüyor sezon sonu ya tekrar kiralanacak ya da yollar ayrılacak.

Diabate

Flavio: Abdullah Avcı’nın takımdan yollama konusunda en çok zorlandığı isimlerden biri oldu. Sezon başı yürürlüğe giren yabancı kuralından dolayı Giresunspor’a kiralan Brezilyalı futbolcu, Giresunspor’da gösterdiği performansla Fransız takımlarının dikkatini geçti. Abdullah Avcı, sezon başı Flavio için kararını verecek. Eğer Trabzonspor’da kalmazsa Süper Lig’de de kalmayacak gibi görünüyor.

Flavio

Gervinho: Sezonun ilk devresinin sonunda yaşadığı ağır sakatlıktan sonra sezonu kapatan yıldız futbolcu ile 2022-2023 sezonun Haziran ayından itibaren geçerli olacak 1 yıllık sözleşme imzalandı. Yıldız futbolcu sakatlığının etkilerinden kurtulmak için çalışmalarına da başladı. Fakat sezon başı kampında ortaya koyacağı performansa göre karar verilecek.

Gervinho

GENÇLER İÇİN KARAR KAMPTAN SONRA! 

Trabzonspor’un devre arasında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Batuhan Kör, Kerem Şen, Taha Altıkardeş, Altınordu’dan kadroya kattığı Enis Destan, Bayern Leverkusen kadroya kattığı Emrehan Gedikli gibi genç isimler için kararın sezon başı yapılacak kamptan sonra verileceği öğrenildi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.