Dolar 32,3595
Euro 34,6728
Altın 2.394,94
BİST 10.158,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Arda Turan’dan Trabzonspor maçı öncesi olay sözler: Utanıyorum!

Arda Turan’dan Trabzonspor maçı öncesi olay sözler: Utanıyorum!
21 Ocak 2022 00:45
396
A+
A-

Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan, şok bir şekilde kaybedilen Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sosyal medyaya damga vuran açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, “Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum.” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 3-1 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Arda Turan, çok konuşulacak sözler söyledi.

“UTANMALIYIZ”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, “İşimiz çok zor, çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligi, şampiyonluğu kaybettik. UEFA’ya kadar en iyi şekilde toparlayıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum” dedi.

“ANNEM BABAM ARAYINCA TELEFONLARINI AÇAMIYORUM”

Kendi ailesinden gelen telefonları dahi açamadığını söyleyen Arda, “Bu duruma biz getirdik, kaçacak değiliz. Belki kendi aramızda konuşarak olmuyor ama çıkıp mücadele etmeliyiz. Galatasaray forması çok değerli. Bu durumdan utanmalıyız. Annem babam arayınca telefonlarını açamıyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.