Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Trabzonspor’da Kalmak İstediğini Bildirdi

Trabzonspor’da Kalmak İstediğini Bildirdi
2 Mayıs 2024 14:31
48
A+
A-

Suudi Arabistan’ın Al Ettifaq takımına 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle satılan Berat Özdemir, sezon başında kiralanmıştı.

Yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı, kiralık olarak forma giyen Onuachu’nun gelecek yıl takımda kalması için çalışmalarını sürdürüyor. Avcı, Nijeryalı forvetle bire bir görüşmeler yaparak, olumlu dönüşler alsa da takımı Southampton’ın vereceği karar bu transferde belirleyici olacak. 29 yaşındaki yıldızın, 2026 yılına kadar İngiliz ekibi ile sözleşmesi bulunuyor.

DOĞAN: GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK

Başkan Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu ile ilgili olarak kiralama formülü üzerinde durduklarını belirterek, “Southampton kulübü oyuncuyu bonservisiyle satmak istiyor. Ciddi bir maliyeti var. Bizim kulüp olarak bu maliyetleri karşılamamız mümkün gözükmüyor. Kiralama formülü üzerinde duruyoruz” ifadelerini kullandı.

18 MAÇIN 15’İNE 11’DE BAŞLADI

Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Onuachu 18’inci kez görev aldı. Onuachu bu sürede, 3 golle hat-trick yaparken adeta yıldızlaştı. Bordo-mavililerin 22 puanına direkt katkı sunan Onuachu, forma giydiği 18 maçın 15’inde ilk 11’de sahaya çıkarken, sadece 2 sarı kart gördü.

TAM 18 MİLYON EURO’YA ALINMIŞTI

Southampton, Belçika’nın Genk takımından 18 milyon euro’ya transfer ettiği Onuachu’yu bonservisiyle vermeyi planlıyor. Ciddi bir maliyeti bulunan Onuachu ile ilgili gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak İngiliz kulübü, istediğini elde edemezse Trabzonspor‘un yeniden kiralama isteğini değerlendirmeye alacak. Trabzon’da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini her fırsatta dile getiren Nijeryalı futbolcu, bordo-mavili kulübün elini güçlendirmiş olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.