Dolar 32,2532
Euro 34,7242
Altın 2.402,00
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Gbamin’den transfer açıklaması! Yusuf Yazıcı…

Gbamin’den transfer açıklaması! Yusuf Yazıcı…
29 Ağustos 2022 15:53
358
A+
A-

Bordo Mavililer derbi maçından golsüz ayrıldı

mücadelesinde Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un yeni transferi Gbami, “Bugün zorlu bir maçtı. Şiddeti yüksek maçtı. Bu hava şartları ile nem ve sıcaklıkla çok kolay değildi. Takım olarak iyi bir iş ortaya koyduğumuz düşünüyorum. Özellikle hocum alanında belki eksik kalan noktalarımız oldu, belki şanslarımız değerlendirseydik buradan galip ayrılabilirdik. ama takım olarak iyi bir savunma yaptık. İyi bir iş çıkardık. Eksik kalan noktalarımızı tamamladığımızda çok daha iyi olacağız” dedi.

YUSUF TRABZON’DAN BAHSETTİ

Yusuf Yazıcı’nın transferinde nasıl etkisi olduğu sorusuna ise, “Yusuf ile Moskova’da beraber oynamıştık. Zaten zamanımızın çoğunu onla ve menajeri ile birlikte zaman geçirerek harcıyorduk. Trabzon şehrinden, Trabzonspor’dan, Trabzonspor taraftarından çok bana bahsetti.

BUNU BEKLEMİYORDUM
Beklentim büyüktü, ama ben bunu beklemiyordum. Ama açıkçası bende beklemiyordum. Bugün gördüğüm atmosfer, kariyerim boyunca şu ana kadar gördüğüm en büyük en önemli atmosferlerden bir tanesiydi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.