Dolar 32,3246
Euro 34,8238
Altın 2.412,22
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Trabzonspor göndermek o ise şampiyonluk yaşamak istiyor!

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
9 Ocak 2022 00:18
285
A+
A-

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavili takımda Yunus Mallı’nın takımdaki geleceği büyük merak konusu oldu.

Trabzonspor’da istediği forma şansını bulamayan Yunus Mallı transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yunus Mallı’nın Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak istediği öğrenildi.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYOR…”

61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel canlı yayında Trabzonspor’un transfer gündemini değerlendirirken Yunus Mallı sorusunu da yanıtsız bırakmadı.

Yunus Mallı’nın Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Tüncel, ”Trabzonspor, Yunus Mallı için teklif arayışında ve uygun bir teklif ile maaşını karşılayacak bir takıma göndermeyi hedefliyor. Bu kadar yerli oyuncu gittikten sonra takıma yerli futbolcu takviyesi de bekleniyor. Bu konuda ilerleyen günlerde daha net gelişmeler yaşanabilir. Yunus Mallı transferindeki en net sorun oyuncunun takımdan ayrılmak istemiyor olması çünkü Yunus Mallı bordo mavili takım ile şampiyonluk yaşamak istiyor. Yunus Mallı’nın şu an itibarıyla takımdan ayrılma düşüncesi yok fakat gelebilecek teklifler sonrası daha net gelişmeler yaşanabilir.’’ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Trabzonspor ile yalnızca 4 karşılaşmada süre alırken bordo mavili takım kariyerinde 17 karşılaşmada şans buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.