Dolar 32,3785
Euro 34,7228
Altın 2.405,68
BİST 10.083,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C
Cts 19°C




















Abdullah Avcı maçın önemine ve yerli oyunculara dikkat çektı

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
7 Ocak 2022 19:33
326
A+
A-

Trabzonspor, Süper Ligin açılış maçında bugün kendi evinde Malatyaspor’u ağırlıyor.

Maçın öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, özetle şu şekilde konuştu:

İkinci yarı başlıyor. Bütün futbol severlere hayırlı olsun diyorum. Çok ara verilmedi zaten. Umarım oyunların güzel olduğu, topun daha fazla süresinin uzadığı, fair play’in olduğu ikinci yarı arzumuz. 
Malatyaspor uzun zamandır kazanamayabilir. Oynadığı oyunlar ve bazen formasyonlarında değişiklik var. 
kadro ne kadar eksik olursa olsun 11 kişi çıkacaklar. bu tür deneyimleri çok yaşadık. Biz final tadında bir maça daha çıkıyoruz. Taraftarlarımız davet ediyoruz, onlar bizi kırmadan geliyorlar. Bugün Cuma akşamı 35 bin kişi burada. Ricalarıma hep cevap verdiler. 
Trabzonspor’un toprakları verimli ve bu topraklardan çıkan oyuncular var. Uğurcan, oynuyor, Ömür oynuyor, Hüseyin oynuyor.. Bunlar bu kulübün hem futbolcu hem de taraftarları. Hem de bütçeleri aşağı indiren değerli oyuncular. 
yapılarlar biraz daha fazla istiyoruz. Oyuncularım sahanın içinde. Pozitif desteklerine oyun bitene kadar devam etsinler. Baskı ile bunların performanslarını daha fazla arttıramıyoruz. 
Biz ikinci yarıya başlarken, kum saati gibi. Saat tersine döndü. Her maç kazanmak, bütün arzumuz isteğimiz. Her maçı kazandığımızda zaman biraz daha daralacak”

 

Visca’nın imza atması ile ilgili olarak ise Avcı, “Çok söyleyecek şeyler çıkabilir. 11 sene evvel Bosna’dan bir takımdan aldık. 11 senedir de kısaca özetlesek, kişiliği, karakteri, iş ahlakı. Herkes gol asistleri konuşuyor. Bunlar insanların gördükleri. Bir takımdaş aynı zamanda futbolu çok önemli. 
Takım savunmasında neler yaptıklarını, yapacaklarını net göreceklerdir. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Camia çok istedi, oyuncu grubu, taraftar çok istedi. O da çok heyecanlı buraya geldi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.