Dolar 32,5247
Euro 34,9024
Altın 2.442,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















MAÇ SONUCU – Trabzonspor 0 – 0 Medipol Başakşehir

MAÇ SONUCU – Trabzonspor 0 – 0 Medipol Başakşehir
25 Aralık 2021 22:30
205
A+
A-

Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Medipol Başakşehir’ konuk etti. Trabzonspor’un 2 topunun direkten döndüğü, 78. dakikada ise açık penaltısının verilmediği karşılaşma ne yazık ki 0 – 0’lık bir sonuçla bitti.

Süper Lig’de 19. hafta maçında lider Trabzonspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Trabzon’da oynanan mücadele 0-0 sona erdi.Trabzonspor ilk yarıda Dorukhan Toköz ve Andreas Cornelius ile direğe takıldı. Bordo-mavililer 78. dakikada ise Hasan Ali Kaldırım’ın topa eliyle dokunduğu gerekçesiyle penaltı bekledi ama Halil Umut Meler oyunu devam ettirdi.

İç sahada son 5 maçını kazanan Trabzonspor, Başakşehir engelini geçemeyerek ilk yarının son haftasında puan kaybetti. Emre Belözoğlu ile 11 haftadır kaybetmeyen Başakşehir de araya puan kaybıyla girdi.

Bu beraberliğin ardından Trabzonspor 46, Başakşehir ise 33 puanlada ilk yarıyı kapattı.

Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor, 7 Ocak tarihinde Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Başakşehir ise 8 Ocak’ta Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

TRABZONSPOR’DA DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk eden Trabzonspor, 18. haftada Altay ile deplasmanda oynadığı karşılaşmaya göre ilk 11’de 3 farklı futbolcuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Edgar Ie’nin yokluğunda Hüseyin Türkmen’e, yedek kulübesine çektiği Berat Özdemir’in yerine Dorukhan Toköz’e, Siopis’in yerine de Bakasetas’a görev verdi.

Bordo-mavili takımın savunmasında ilk kez Hüseyin Türkmen ile Denswil, birlikte stoper olarak görev yaparken Altay maçına göre orta sahanın kurgusunda da değişikliğe gidildi. Orta alanda Berat ve Siopis’in yerine Dorukhan ile Bakasetas forma giydi.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Nwakaeme, Hugo, Edgar ve Gervinho, maç kadrosunda yer almadı.

TRİBÜNLER OLDU

Trabzonspor taraftarı, Medipol Başakşehir karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi.

Taraftarlar, Medical Park Stadı’nda tribünlerin tamamını doldururken bu sezon iç sahada en fazla seyircinin izlediği karşılaşma oldu.

İLK YARIDA İKİ DİREK

Taktik savaşı şeklinde geçen maçın ilk yarısında Trabzonspor iki kez direğe takıldı. Maçın 20. dakikasında Dorukhan Toköz’ün ceza yayı üzerinden şutunda top üst direğe çarptı ve dışarı gitti. Bu pozisyonun ardından Trabzonspor büyük yüzündü yaşadı.

Trabzonspor’un kontrolünde geçen ilk yarıda, bordo-mavililer bir kez daha direğe takıldı. Mücadelenin 31. dakikasında kaleci Muhammed Şengezer ile karşı karşıya kalan Cornelius’un aşırtma şutunda üst direğe çarpan top dışarı çıktı. İlk yarıda gol olmayınca, soyunma odasında eşitlikle gidildi.

TRABZONSPOR PENALTI BEKLEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında hem Trabzonspor, hemde Başakşehir birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Zaman zaman iki takım da tehlikeli ataklar geliştirmesine rağmen mücadelede gol çıkmadı.

Mücadelenin ikinci yarısında kritik bir pozisyon da yaşandı. Maçın 78. dakikasında Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor atağında tehliketi uzaklaştırmak istedi. Trabzonsporlu futbolcular, Hasan Ali Kaldırım’ın topa eliyle dokunduğu gerekçesiyle penaltı bekledi. VAR hakemi Hakan Ceylan’ı dinleyen Halil Umut Meler, oyunu devam etti. Trabzonspor futbolcular ve taraftarlar kara tepki gösterdi. Karşılaşmada gol olmayınca, iki takım da ilk yarıyı 1’er puanla kapattı.

MAÇ SONA ERDİ.

88′ Trabzonspor’da Abdüllkadir oyundan çıktı, Yusuf Sarı oyuna dahil oldu.

84′ Bakasetas’ın uzun pasında Hamsik, içeri doğru çıkarmak istedi ancak top kalecide kaldı.

83′ Trabzonspor’da Trondsen’in sakatlanarak oyundan çıkması sonrası İsmail Köybaşı oyuna dahil oldu.

82′ Trabzonspor’da Trondsen sakatlandı. Trondsen sekerek kenara geldi.

78′ Pozisyon açık bir şekilde penaltı olmasına rağmen VAR Hakemi devam kararı verdi.

78′ Trabzonpor penaltı bekliyor.. Pozisyon VAR incelemesi yapılıyor.

77′ Trabzonspor’da Cornelius, oyundan çıktı yerine Siopis oyuna girdi. Dorukhan çıktı, Siopis oyuna dahil oldu.

76′ Başakşehir’de Okaka, dönüp vurdu Uğurcan başarılı.

75′ Trabzospor’da, Başakşehir ceza sahasına yapılan ortada defans araya girdi.

73′ Başakşehir’de 2 oyuncu değişikliği gerçekleşti.
70′ Trabzonspor atağında Bakasetas’ın vuruşunda top yine savunmadan döndü.

63′ Trabzonspor atağında Abdülkadir uzaktan denedi ama top kalecide kaldı.

59′ Trabzonpor’da kazanılan serbest vuruşu Hamsik kullandı. Kaleci çıktı aldı.

51′ Başakşehir atağında Aleksic’in vuruşunda Uğurcan başarılı

50′ Trabzonpor atağında Dijanniy soldan ceza sahasına girdi ancak vurmakta geç kalınca Başakşehir defansı kornere gönderdi. Kullanılan korneri Baakşehir defansı uzaklaştırdı.

48′ Başakşehir atağında Gulbransen, çaprazdan Uğurcan ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

46′ Trabzonspor atağında Bakasetas’ın şutu defanstan döndü.

46′ İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi.

45′ Hakem 1 dakika uzatma verdi.

45′ Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür uzaktan şansını denedi top kalecide kaldı.

44′ Başakşehir’de Ndayishimiye, Dorukhan’a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

41′ Trabzonspor’da uzun paslaşmadan sonra Bruno Perez ortasını yaptı, Dorukhan kafayı vurdu ancak çok zayıf kaleci rahatlıkla kontrol etti.

33′ Visca’nın serbest vuruşu direk kaleye vurarak yaptı. Uğurcan başarılı bir şekilde kurtardı.

32′ Pozisyon öncesinde Başakşehirli oyuncular Bruno Peres’e açık şekilde faul yapmasına rağmen hakem Halil Umut Meler, pozisyonu devam ettirdi ve Hüseyin’in sarı kart gördüğü pozisyon gerçekleşti.

Bu pozisyonun ardından Trabzonspor yedek kulübesi ve teknik ekibi çılgında döndü. Abdullah Avcı ve Egemen Korkmaz hakeme uzun süre itiraz etti.

32′ Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen’e sarı kart çıktı.

31′ DİREK! Trabzonspor’da Hamsik, uzun pasında Cornelius, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden aşırtarak atmak istedi ancak direkten dışarı çıktı.

19′ DİREK! Trabzonspor’un baskısı sonrası Kalecinin uzaklaştırmaya çalıştığı topu Abdülkadir aldı. Abdülkadir ceza sahasının dışında Dorukhan’ı a pasını attı. Dorukhan, kaleyi tam cepheden gören yerden vurdu top direkten dışarı çıktı.

11′ Trabzonpor’da kazanılan serbest vuruşu Hamsik kullandı. Ceza sahasına yapılan ortada Başakşehir defansı uzaklaştırmak istedi ceza sahasının dışında Bakasetas dönen topa vurdu. Ancak vuruş zayıf olunca kaleci rahatlıkla kontrol etti.

8′ Trabzonpor atağında Hamsik, aradan kaçan Bakasetas’ı gördü. Bakasetas ceza sahasında göğsüyle kontrol etmek istedi ancak rakip araya girdi.

4′ Her iki takım arasında orta saha mücadelesi yaşanıyor.

1′ Maç başladı.

M.Ö. Medikal Park Stadında İstiklal Marşımız okunuyor.

M.Ö. HER İKİ TAKIM DA SAHAYA ÇIKTI.

TRABZONSPOR 0-0 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

TRABZONSPOR’UN İLK 11’İ!

Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, Trondsen, Dorukhan, Hamšík, Bakasetas, Abdülkadir, Djaniny, Cornelius

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’İN İLK 11’İ!

Muhammed, Caiçara, Duarte, Youssouf, Hasa Ali, Mahmut, Berkay, Visca, Aleksic, Gulbransen, Okaka

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.