Dolar 32,3948
Euro 34,6218
Altın 2.392,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Lille’den Yusuf Yazıcı kararı!

Lille’den Yusuf Yazıcı kararı!
22 Aralık 2022 23:31
265
A+
A-

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın transferde akıbeti belli oldu. 25 yaşındaki oyuncu sezon başında eski kulübü Trabzonspor’a dönmüştü. Fransız ekibi Lille Yusuf Yazıcı için kararını verdi.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 16.5 milyon avro bonservis bedeliyle Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı bu sezon başında bordo mavililere geri dönmüştü. Fransa’da önemli başarılara imza atan yıldız oyuncu takımda yeni kurulan sistemin kurbanı olmuş ve performansında önemli bir düşüş yaşanmıştı. CSKA Moskova macerasının ardından Türkiye’ye dönüş yapan Yusuf Yazıcı için kulübü Lille kararını verdi.

YUSUF YAZICI AYRILIYOR

Fransız kulüp sezon sonunda kiralıktan geri dönecek Yusuf Yazıcı’yı takımında düşünmüyor. 25 yaşındaki futbolcu kariyerine artık Fransa’da devam etmeyecek. Trabzonspor’da bulunan 1 yıllık kiralık sözleşmesinin tamamlanmasının ardından kariyerine nerede devam edeceği merak konusu.

PREMİER LİG’DEN TALİPLER OLMUŞTU

İngiltere’den teklifler aldığı iddia edilen Yusuf Yazıcı’ya Nottingham Forest ve Fulham’ın talip olduğu iddia edilmişti. Gelecek sezon transfer döneminde teklifleri değerlendirecek olan yetenekli futbolcunun kariyerine yurt dışında devam etmek istediği öğrenildi.

TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor formasıyla bu sezon şu ana kadar 8 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmaların 4’ünde ilk 11’de yer aldı ve toplam 311 dakika süre aldı. 25 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda skora etki edemedi.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.