Dolar 32,2278
Euro 34,7561
Altın 2.388,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor Colibaly için harekete geçti

Trabzonspor Colibaly için harekete geçti
21 Aralık 2021 18:31
291
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 42 puanlı lideri Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu, Kouassi ile güçlendiren bordo-mavililer Galatasaray’ın listesinde olan golcü futbolcu için devreye girdi. Fransız basını, Galatasaray’ın ardından Kalifa Colibaly için Trabzonspor’un da devrede olduğunu iddia etti

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak kadrosunu Kouassi ile güçlendiren bordo-mavililer santrafor transferi için gaza bastı. Fırtına’nın sürpriz bir isim için devreye girdiği iddia edildi.

G.SARAY İSTEDİ FIRTINA ALIYOR

Fransız basınında yer alan haberde Trabzonspor, bir dönem Galatasaray’ın da transfer listesinde olan Malili golcü Kalifa Colibaly için devreye girdiği yazıldı.

Bordo-mavililer, kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu ocak ayında makul bir bedelle kadrosuna katmak istiyor.

KALIFA COULIBALY KİMDİR?

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Kalifa Coulibaly 21 Ağustos 1991 tarihinde Mali’de doğdu. Santrfor mevkisinde forma giyen 1.97 boyundaki futbolcunun Nantes ile sözleşmesi 30 Haziran 2022’de sona erecek.

Bu sezon 10 maçta 1 gol atan yıldız fytbolcu geçen yıl tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.