Dolar 32,5265
Euro 34,9185
Altın 2.432,55
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Başkan Ertuğrul Doğan’dan Flaş Açıklamalar! Transfer, Sponsor ve Detaylar..

Başkan Ertuğrul Doğan’dan Flaş Açıklamalar! Transfer, Sponsor ve Detaylar..
6 Ağustos 2023 20:21
147
A+
A-

Trabzonspor’un her yıl geleneksel olarak İstanbul’da yapıtğı Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerine katılan Bordo – Mavililerin Başkanı Ertuğrul Doğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un kasasına son 4 ayda 70 milyon Euro soktuklarını ifade eden Başkan Doğan, taraftara da transfer müjdesi verdi.

Başkan Doğan, “Tüm taraftarlarımız buraya gelmiş. Arkadaşlarımız çok önemli organizasyona imza atıyor. Bizde geldik taraftarlarımızla buradayız. Atmosfer çok değişik. Bizde çok mutluyuz burada olmaktan. Bir iki saat içinde daha farklı organizasyonlar olacak. Yeni sezon öncesinde bugün çok önemli bir gün. Önümüzdeki hafta açıklayacağımız stat sponsorluğumuz var. Bu şu zamanda Trabzonspor’a önemli değer katacak. Önemli ve ciddi hamle. Devamı da gelecek. Devam eden 3 tane büyük projemiz var. Trabzonspor bunlardan da ciddi gelir sağlayacak. Her şey Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek için.

ZİRVEYE YARIŞAN BİR TAKIM
Bu yıl başta olmak üzere her zaman zirveye yarışan Trabzonspor olacak. Taraftarlarımız bize güvensin inansın. Takımda eksiklikler olunduğunun bizde farkındayız. Hocamızın da talepleri var. En kısa zamanda bunları alıp lige hazır şekilde başlayacak.
Bunun ötesinde en önemli konu, camianın, taraftarların bir olması lazım. Sonuçlar iyi olur kötü. İlerleyen günler farklı olur. Trabzonspor taraftarı bir olur, bu duyguyu sağladığı müddetçe her zaman bu yarışın içinde olur. Taraftardan çağrımız, takımı, hocaları desteklemeleri…” dedi.

TRANSFSER YAPACAĞIZ

Orsic’in yerine isim transfer etmek düşündüklerini kaydeden Başkan Doğan, “En büyük sürprizi stat sponsorluğu…  Yarın veya Salı günü açıklayacağız. Taraftar transfer bekliyor, tabiki transferleri yapacağız. Önümüzdeki hafta içinde ve sürekli gündeme geliyor.

3 LİRALIK OYUNCUYA 10 LİRA VERİRSEN..

3 liralık oyuncuyu 10 lira verirsen şu anda da yaparsın. Konu o değil. Doğru transferi doğru fiyatla almak. Önümüzde örnekleri görüyoruz. Çok ciddi kazanan oyuncular var. Bu oyuncular elinde kalıyor. Bu oyuncuları istediği fiyatı vererek almak değil. Doğru oyuncuyu doğru maliyetle almak.. Yoksa Trabzonspor takımı bir kulübe 5 milyon 6 milyon veriyorsa oyuncuya da 4 milyon veriyorsa telefon açar gelir. Mantıklı olmak lazım. Trabzonspor’u düşünmek lazım. Daha önce bu hataları gören ben bunu yapmam. Uygun adamları uygun maliyetlerle takımın içine katmak…

4 AYDA 70 MİLYON EURO GELİR

Son sponsorlukla kulübe 4 ay içinde 70 milyon Euroyu geçti. Karşılıksız para soktuk. Ben ağzımdan her çıkan lafın nereye gittiğini biliyorum. Her çıkan lafın anlamını biliyorum. Hem ekonomiyi düzeltmek hem de yarışmak zorundayız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.