Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















1461 Trabzon liderliği kaçırdı! Başkan Hekimoğlu öz eleştiri yaptı

1461 Trabzon liderliği kaçırdı! Başkan Hekimoğlu öz eleştiri yaptı
23 Şubat 2022 15:40
328
A+
A-

Trabzon’un 2. Ligdeki temsilcilerinden 1461 Trabzon, bugün kendi evinde şampiyonluk mücadelesi verdiği Sakaryaspor’u ağırladı. Trabzon temsilcisi 90+8’de yediği gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

1461 Trabzon, Şampiyonluk mücadelesi verdiği Sakaryaspor’u uzatma dakikalarında yediği golle 1 – 0 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, “Çok iyi oynamadık, kötü de oynamadık. Ortalama bir maç gibi gitti. Ama biz sanki daha fazla pozisyonlara girdik. Sonda da bir kaç tane penaltı beklediğimiz pozisyon vardı. Olmadı ama, yapacak bir şey yok. Üst ligden hakem getiriyorlar, onlar geldiğinde deplasman takımın korumak için geliyorlar. Hakeme sığınmayacağım. Bizde çok çok baskılı, üstün maç oynamadık işin doğrusu. Ama pes etmek yok, devam edeceğiz. 
36 puana da talibiz. Hiç belli olmaz bu işler. Olmadı, 1 olamazsak bunun Play – off var. Bizim takım çok güçlü. Devre arasında yapılan 10 transfer var. Oturmadı, alışma süreci devam edecek. Bu takım ligi 1. bitiremezse bile Play- Off’un birinci adayı. Sonuna kadar zorlayacağız” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR


Maç öncesi oluşan ilgiyi de taraftarlara teşekkür ederek cevap veren Hekimoğlu, “Çok teşekkür ediyoruz, bütün Trabzon bize sahip çıktı. Böyle devam edelim. Bir maç kaybetti pes etmek yok. Aynı desteği devam ettirirsek bu takım şampiyona olacak” dedi.

AKYAZI’DA MAÇ YAPACAKLAR MI?


Akyazı’da maç oynama fikrinin ilerleyen gün ve aylarda gündeme gelip gelmeyeceği ile ilgili olarak ise Hekimoğlu, “Akyazı’da maç oynama fikri Trabzonspor’dan çıkması lazım. Ben böyle bir talepte bulunamam. Trabzonspor derse gel burada oyuna başımızın üstüne” dedi.

MEVCUT STAT BÜYÜTÜLECEK


Trabzonspor’un stadının yanındaki statları ile ilgili olarak ise Hekimoğlu, “Bu stat yapılacak zaten. Spor Bakanlığının talimatı var. Fiyat ihale komisyonunda rakamlar çok değiştiği için yapılamıyor. İhale yapıldı aslında iki kale arkası büyütülecek. İhale yapıldı ancak kimse girmedi. Şimdi yeni fiyatlar güncelendikten sonra yeniden ihaleye çıkacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.