Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Trabzonspor – Hatayspor maçında öne çıkan rakamlarBen

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
17 Aralık 2021 19:31
330
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta mücadelesinde, 39 puan 19 averaj ile 1. sırada yer alan Trabzonspor, 29 puan 7 averaj ile 3. sırada yer alan Hatayspor ile karşı karşıya geliyor.

Süper Lig ‘in 17. haftası Trabzonspor – Hatayspor maçına sahne olacak. İki takım arasında oynanan son maç 1-1 sona erdi.

Takım rekabetinde daha önce 2 kez mücadele edilirken Trabzonspor 1 maçı kazanırken 1 maçta berabere bitti.

İki takım arasında oynanan önceki maçlarda maç başına ortalama 1.5 gol atıldı. Maçlar yüzde 50 oranında KG VAR sonucuyla bitti. Bu sezon Süper Lig performanslarına bakarsak Trabzonspor evinde maç başına 2.43 puan alırken Hatayspor deplasmanda 1.63 maç başı puan ortalamasıyla oynadı.

Trabzonspor son hafta Antalyaspor karşısında şok bir skorla 2-1 kaybetti. Nwakaeme’nin yokluğunu fazlasıyla hisseden bordo mavilileri zor bir maç bekliyor.

Hatayspor son Altay maçını kazanarak 2 maçlık kötü seriye son verdi. Ömer Erdoğa’nın öğrencileri derideki sağlam savunmaları ve kanatları verimli kullanmaları dikkat çekti. Oyunu ilerde oynamak isteyecek olan Trabzonspor karşısında çok sayıda çok fırsatı yakalamasını bekleyebiliriz.

Trabzonspor’un iç saha formu çok etkileyici olsa da Hatayspor karşısında zor bir maç bekliyor. Karşılıklı gollü bir maç bekleyebiliriz.

Eksikler

Ev sahibi takımda Anthony Nwakaeme, misafir takımda ise Onur Ergün, Bülent Cevahir, Sadık Baş, Mehdi Boudjemaa sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Oran Analizi

Trabzonspor için karşılıklı gol YOK 2 olduğunda toplam 8 maçın %88 kısmında hepsinde karşılıklı gol olmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.