Dolar 32,2675
Euro 34,9524
Altın 2.448,70
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Sivasspor Uğur Çiftçi İçin Yüksekten Uçtu

Sivasspor Uğur Çiftçi İçin Yüksekten Uçtu
14 Kasım 2021 20:56
335
A+
A-

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın  duyurduğu Uğur Çiftçi haberinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

UĞUR ÇİFTÇİ A MİLLİ TAKIM’I HAKEDİYOR, TRABZONSPOR’DAN TEKLİF GELDİ

Rıza Çalımbay, “Uğur Çiftçi A Milli takıma çağrılmayı hakediyor. 2 senedir Avrupa kupalarında iyi oynadık. 25 maç yenilmezlik serisi elde ettik. Bunda da defansımızın başarısı büyük. Uğur bu maçların büyük bölümünde oynadı. Başarıda büyük payı var. Avrupa ve Türkiye’de bu kadar başarılı olmuş bir takımdan milli takıma bir oyuncunun alınmaması doğru değil. Üstelik A Milli Takımı’ın sol beke ihtiyacı var. Ligin en çok maç yapan oyuncularından bir tanesi Uğur Çiftçi. Gol pasları ve golleri var. Milli takıma alınması gerekiyordu. Sezon başında Trabzonspor ‘dan teklif gelmişti. Devre arası için de bir teklif olabilir. Elimizdeki duruma bakacağız. Yöneticilerimizin vereceği bir karar. Eğer Trabzonspor’a giderse Uğur, alternatifini bulmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı.

SİVASSPOR YÜKSEKTEN UÇTU!

Trabzonspor, Uğur Çiftçi için Sivasspor ile yaptığı ön görüşmenin detayları belli oldu. Sivasspor Uğur Çiftçi için Trabzonspor’dan 2 Milyon Euro ile beraber Yusuf Sarı (bonservis), Ahmetcan Kaplan (1,5 yıl kiralık) talep etti. Trabzonspor, Sivasspor’un  Yusuf Sarı isteğine sıcak bakmadığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.